Каталог
Каталог

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Издръжлив автобус за разглеждане на забележителности с 11-14 места, затворен стил, бензин, автобус за разглеждане на забележителности

Отговор на обявата

Комбиниране на топлина, комфорт, лукс и превъзходно качество - Независимо окачване Macpherson - Интегрална рамка от въглеродна стомана с висока якост - Двукръгова хидравлична спирачка с вакуумен усилвател - MOQ: 1 Приемаме също OEM и ODM поръчки за бензинови туристически автобуси с повече от 14 места или по-малко от 11 места. Добре дошли да ни изпратите вашите изисквания.

Повече антикорозионна основа на превозното средство
В сравнение с процеса на боядисване на повърхността на рамката на други марки, повърхността на основната рамка на бензиновия туристически автобус е обработена чрез серия от антикорозионни процеси, като ецване, фосфатиране, електрофореза, потапяне и печене. Тя има антикорозионни способности както отвътре, така и отвън и има по-дълъг експлоатационен живот.

Затворено и по-топло отделение
Автобусът използва цялостно затворено отделение, което може ефективно да изолира външния шум, вятъра и дъжда и други смущения. Каросерията е проектирана с входни и изходни врати и е оборудвана с климатична система, която позволява на пътниците да поддържат комфортна температура през различните сезони и климатични условия и подобрява усещането от пътуването.

Високостандартен двигател EFI
Бензиновият автобус за разглеждане на забележителности Hulk FDH използва двигател EFI по националния стандарт VI LJ469/LJ415. Той разполага с по-усъвършенствана технология за контрол на горенето и контролира параметри като впръскване на горивото и момент на запалване, за да подобри оползотворяването на горивото и значително да намали вредните емисии на отработените газове.

Висококомфортни седалки
Бензиновият туристически автобус Hulk FDH използва независима регулируема мека седалка за водача, а пътническата част е оборудвана с интегрирани меки седалки от изкуствена кожа (черни, бежови, кафяви и др.) или седалки от FRP. Това гарантира комфортно пътуване за всички пътници, като същевременно осигурява по-висока безопасност. Тя е луксозна и красива и много привлекателна.

Висококачествени вакуумни товароносими гуми
Всички гуми на туристическия автобус Hulk с бензинови двигатели са изработени от висококачествени вакуумни товароносими автомобилни гуми, които отговарят на строги стандарти за стабилност и издръжливост. Те имат противоплъзгаща се текстура и силна способност за сцепление и могат лесно да се справят с различни пътни настилки, осигурявайки ви стабилност по време на шофиране.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shandong

Място
Qingdao

Крайна дата
31.12.2029 23:55

Допълнителна информация