Каталог
Каталог

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/толилтриазол гранулиран HOO 99,5% мин CAS номер: 29385-43-1

Отговор на обявата

Химикал за пречистване на вода TTA

Толилтриазол
Толилтриазолът е универсален инхибитор на корозията, който осигурява ефективна защита срещу окисление и корозия за различни метали и сплави.
CAS номер: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Молекулна формула: C9H9N3
Чистота (%): 99.5% мин.
Външен вид: Бял до мръснобял прах или гранули
Опаковка: 25 кг/торба или според изискванията на клиента

ИЗДЕЛИЯ СПЕЦИФИКАЦИИ РЕЗУЛТАТИ
Чистота, % 99,5min 99,81
Температура на топене, ℃ 97min 97,22
Съдържание на пепел, % 0,05max 0,024
Съдържание на вода, % 0,1max 0,079
PH стойност 5-6 5,58

 

Толилтриазол
Толилтриазолът, алтернативно TTA, е органично съединение, обозначавано с химичната формула C9H9N3. Външният му вид варира от бял до белезникав, под формата на прах или гранули. Това вещество служи като значителен инхибитор на корозията и котления камък в различни сектори, по-специално в пречистването на водата, металообработката и нефтопреработката. Ролята му е да предпазва металите от корозия и да възпрепятства появата на котлен камък или отлагания по повърхностите. Освен това толилтриазолът намира приложение като добавка в антифризните разтвори и при създаването на сплави на медна основа.

CAS номер: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Молекулна формула: C9H9N3
Чистота (%): 99.5% мин.
Външен вид: Бял до мръснобял прах или гранули
Опаковка: 25 kg/торба или според изискванията на клиента

Толилтриазол Употреби
1. Инхибиране на корозията: Това вещество намира широка употреба като инхибитор на корозията в системите за охлаждане на вода, металообработващите течности и различни промишлени приложения. То създава защитен слой върху металните повърхности, като противодейства на корозията и удължава живота на оборудването.
2. Инхибиране на образуването на котлен камък: Ефективно предотвратява образуването на котлен камък или отлагания във водни системи, котли и топлообменници. Функцията му свежда до минимум натрупването на минерални отлагания, като по този начин поддържа ефективността на оборудването.
3. Защита на металите: Това съединение служи като защитно средство, особено за медта и нейните сплави. То възпрепятства окисляването на повърхността на метала и предотвратява потъмняването му, като се оказва ценно при съхранението, почистването и съхранението на метали.
4. Добавка против замръзване: Понякога се влага в разтвори на антифриз, за да подобри качествата им на антикорозионна защита. Това предпазва металните компоненти на охладителната система и предотвратява развитието на ръжда.
5. Подобряване на бетона: В строителството действа като добавка за бетон и циментови материали. Действа като инхибитор на корозията за армировъчната стомана, като я предпазва от корозия, предизвикана от хлоридни йони.
6. Модификация на горивото: Понякога се използва като добавка към горивата, особено в авиационните горива. Осигурява корозионна защита на компонентите на горивната система и спомага за предотвратяване на образуването на отлагания в горивните линии и инжекторите.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou