Каталог
Каталог

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

27.06.2024 21:05

Активен въглен ACarbon®

Отговор на обявата

Активният въглен на ACC е признат от сертифициращи органи в различни области, като NSF, BV, HALA и Kosher.

ACC е водещ доставчик на активен въглен в Китай, който произвежда и доставя широка гама от прахообразен, сферичен, екструдиран и гранулиран активен въглен, включително промити с киселина и импрегниращи продукти, които се използват широко във филтрацията на течна и газова фаза, пречистването и новите енергийни индустрии, за да отговори на нуждите на нашите клиенти.

Активен въглен на базата на бамбук
Парна активация
Нашият активен въглен има добре развита структура на порите, със съотношение на микропорестост до 90 % и голяма специфична повърхност (1100-1500m²/g), ниско съдържание на пепел, силен адсорбционен капацитет, малка употреба за единица обем, ниски цялостни разходи за приложение.

Активен въглен на дървесна основа
Химическа активация / парна активация
ACarbon® WAC има характеристики като голяма специфична повърхност, висока CTC, висока твърдост, висока активност, ниска пепел, ниски примеси и ниско съпротивление на потока. Той може ефективно да регулира структурата на разпределение на порите и се използва широко.

Активен въглен на базата на кокосови черупки
Химическа активация / парна активация
ACC може да извършва подробен и строг контрол на разпределението на размера на частиците в съответствие с изискванията за приложение на клиента и да осигурява гъвкаво разпределение на размера на частиците.

Сферичен активен въглен
На базата на йонообменна смола
Последно поколение сферичен АЦ, той получава много гладка повърхност с ярка, висока сферична форма, с наличен размер на частиците от 0,1 mm ~ 0,9 mm, специфична повърхност:1000-1600 m²/ Може да бъде персонализиран според нуждите на клиента.

Носител на благородни метали Активен въглен
Осигуряване на катализатори с благородна ефективност
Специализирайки в каталитични услуги, ние предлагаме индивидуален дизайн, разработка и оптимизация. Нашият опит включва възстановяване на катализатори от благородни метали, оптимизиране на каталитичния синтез и предоставяне на решения за пречистване на промишлени отпадъчни води и отпадъчни газове.

Супер активен въглен
Специалните изисквания изискват специален дизайн.
Специално разработени АС, проектирани от нашия отдел за научноизследователска и развойна дейност за подпомагане на специализираните сегменти на приложение на клиентите. Разработени свойства на продуктите, като супер висока повърхност (1300-2500m²/g), супер висока чистота и др. и персонализиран размер на частиците, адсорбционни свойства.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Fujian

Място
Xiamen