Каталог
Каталог

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

Xiamen All Carbon Corporation

26.06.2024 11:50

Високоефективен активен въглен и микросилициев

Отговор на обявата

Ксиамен All Carbon Corporation (ACC) е създадена през 2005 г., посвещавайки се на въвеждането на качествени продукти и технологии от Китай в света и на въвеждането на модерни продукти и технологии от света на китайския пазар.

Като водещ доставчик на въглеродни материали и микросилициев диоксид в Китай, ние работим в две основни индустрии:

въглеродни материали, представлявани от високоефективен активен въглен, и химически продукти, представлявани от микросилициев диоксид, в които се използват широко различни видове филтрация и пречистване на течна и газова фаза, нова енергия, строителни материали, огнеупорни материали и агрохимикали и др. Със седалище в Ксиамен, Китай, ACC има редица участващи и холдингови дружества и производствени бази, които обслужват клиенти в повече от 80 страни и региони, включително много компании от класацията Fortune 500.

ACC предоставя технически консултации, научноизследователска и развойна дейност, управление на веригата за доставки, производство на оригинално оборудване и други комплексни услуги, за да отговори ефективно на нуждите на клиентите и да гарантира стабилността и безопасността на веригата за доставки на клиентите.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Fujian

Място
xiamen