Каталог
Каталог

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

26.06.2024 13:10

12 реда 600L машина за сеитба и торене за засаждане на селскостопански трактор

Отговор на обявата

Машината за сеитба и торене комбинира семената и торовете в една кутия и работи поотделно, за да гарантира, че двата материала са точно засети на полето.

Машината за сеитба и торене с двоен бункер Yongxiang 600L е идеално пригодена за разпръскване на всички общи видове дребни семена и торове заедно. Подпомага персонализиране на вашите нужди според мощността на трактора и условията на земеделската земя.

YongXiang предлага комбинирана пневматична сеялка с 12 реда, кутия за тор с 12 реда, радарен сензор, ротационен култиватор с плуг, земен валяк, профилно моделиране на четирираменна навесна система и стъпков възел.

За да се поддържа стабилността на работната дълбочина, работните части на сеялката обикновено са окачени към рамата чрез механизъм за профилиране, така че работните части да могат да следват възходите и спадовете на терена по време на работа.

Системата Yongxiang SeedHub с интелигентен таблет APP, централна система за управление и радарен сензор осигурява прецизно разпределение на семената и тора дори при ветровити условия. С помощта на дозиращия вал с електрическо управление семената навлизат във въздушния канал, където се транспортират от вентилатора до краищата чрез пластмасови маркучи.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hubei

Място
Anlu

Крайна дата
31.10.2036 11:30