Каталог
Каталог

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

24.06.2024 10:00

Машина за засяване на трева за засяване на тревни семена

Отговор на обявата

Машината за сеитба и торене е комбинирана с 8 реда и 150L пневматична сеялка, радарен сензор, оборудване за разпръскване или сеитба. тя е проста и е много подходяща за сеитба на тревни семена или торене. Това позволява на земеделските стопани да използват оптималното време за сеитба и да се възползват от спестяването на обема на тревните семена или торовете и разходите за труд.

Сеялката Yongxiang с 8 реда е напълно подходяща за разпръскване на тревни семена, торове или други семена, които се нуждаят само от разпръскване или сеитба. Поддържа персонализиране на вашите нужди според условията на земеделската земя и трактора.

YongXiang предлага комбинирана пневматична сеялка с обем 150 л с радарен сензор и оборудване за разпръскване или сеитба. Това позволява на фермерите да използват оптималното време за сеитба и да се възползват от незабавната защита от ерозия. За повечето земеделски стопани сеитбата на междинни култури директно по време на обработката на стърнищата е най-лесният подход, тъй като се избягва допълнителното минаване и се намаляват работното време, усилията и разходите.

Сеялката Yongxiang SeedHub с интелигентно приложение за таблети, централна система за управление и радарен сензор осигурява прецизно разпределение дори при ветровити условия. С помощта на дозиращия вал с електрическо управление
семената навлизат във въздушния канал, където се транспортират от вентилатора до краищата чрез пластмасови маркучи.

Големият избор от размери на бункера за семена, валяци и редове за семена ни позволява да ви предложим индивидуално решение за всяка нужда и бюджет, както и да спестим обем семена/торове и разходи за труд.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hubei

Място
Anlu