Каталог
Каталог

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

24.06.2024 09:05

12 реда 300L пневматична сеялка за сеитба и наторяване

Отговор на обявата

Голямата пневматична сеялка с 12 реда и 300-литров бункер от неръждаема стомана е подходяща за сеитба и торене в оризища и сухи земи за големи стопанства. Една пневматична сеялка с различни сеещи валове за сеитба на множество семена, като ориз, рапица, пшеница, соя, сорго, царевица за зелено съхранение, трева, люцерна, някои зеленчуци и някои медицински материали

Yongxiang 12 реда Пневматична сеялка или разпръсквач на тор с 300L бункер с големи размери ви позволява да персонализирате професионална селскостопанска техника, като например комбинирани роторни култиватори, култиватори, дискови брани, уплътняващи валяци и друго оборудване за големи земеделски площи.



Множественият избор на размери на бункера, сеитбени валове и сеитбени редове ни позволява да ви предложим персонализирано решение за всяка нужда и бюджет при различни сценарии на приложение и да спестим семена, обем тор и разходи за труд. Прецизното разпръскване на семена, торове и микрогранули (от 1 до 10 мм) ви помага да получите отлични добиви и да увеличите приходите си в земеделския бизнес.


С помощта на отлична интелигентна централна система с радарен сензор за прецизно управление на обема на сеитбата и електрически регулиран дозиращ валяк, семената влизат във въздушния канал, където електрическият вентилатор ги пренася чрез пластмасови маркучи до разпръскващите пластини, откъдето се разпределят равномерно близо до земята. Това дава възможност за прецизна сеитба или торене, дори когато духа вятър.



Предимства:

Повечето видове семена (ориз, пшеница, рапица, соя сорго.и др.) могат да се освобождават при разпръсната и сеитбена сеитба.
Прецизно дозиране и точно странично разпределение по цялата работна ширина.
Възможности за монтиране на повечето прикачни инвентари, като сеялки, еднозърнести машини, инвентари за поддръжка на селското стопанство, инвентари за обработка на почвата.
Лесно регулиране и удобен тест за калибриране с помощта на Smart tablet APP.


Описание:
300L бункер от неръждаема стомана, капацитет: от 1 до 12 изхода (по избор)
Интелигентен таблет APP контролира прецизно обема на сеитбата
Регулируема норма на семената от 1 до 300 kg / ha.
Оборудван с въздушна духалка, задвижвана от адуален 12-волтов електромотор.
Валякът се задвижва от стъпков електромотор.
Въздушният поток доставя равномерно семената в гъвкавите пластмасови маркучи.
Валяк за няколко семена по избор, аларма със сензор за ниско ниво на бункера
Здрава конструкция, лесна работа и монтаж на повечето инструменти.
Размер: 114x78x100cm Тегло: 140KGS Работна ширина: 1-6m


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hubei

Място
Anlu

Крайна дата
31.12.2035 11:05