Каталог
Каталог

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

25.06.2024 14:05

Машина за засяване на култури за ориз пшеница соя

Отговор на обявата

Машината за сеитба е комбинирана с пневматична сеялка за 12 реда 300L, радарен сензор, валяк за обработка на почвата и моделираща профила четирилентова навесна система. Това позволява на фермерите да използват оптималното време за сеитба или торене и да се възползват от спестяването на обема на посевите и разходите за труд.

Сеялката Yongxiang с 12 реда е идеално пригодена за разпръскване на всички видове дребни семена, смеси от семена и торове. Подпомага персонализирането на вашите нужди според условията на земеделската земя.

YongXiang предлага комбинирана 300L пневматична сеялка, радарен сензор, земен валяк и профилиращо моделиране на четирибутална навесна система.за да се поддържа стабилността на работната дълбочина, работните части на сеялката обикновено са окачени към рамата чрез механизъм за профилиране, така че работните части да могат да следват възходите и паденията на терена по време на работа.

Yongxiang SeedHub с интелигентен таблет APP, централна система за управление и радарен сензор осигурява прецизно разпределение дори при ветровити условия. С помощта на дозиращия вал с електрическо управление семената влизат във въздушния канал, където се транспортират от вентилатора до краищата чрез пластмасови маркучи.

Големият избор от размери на бункера за семена, валяка за семена и редовете за семена ни позволява да ви предложим индивидуално решение за всяка нужда и бюджет, както и да спестим обем семена/торове и разходи за труд.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hubei

Място
Anlu

Крайна дата
31.12.2030 23:00