Каталог
Каталог

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

25.06.2024 10:50

Машина за директна сеитба и торене на ориз

Отговор на обявата

машината за директна сеитба и торене на ориз с 12 реда използва технологията за директна сеитба, която елиминира проблемите с отглеждането и пресаждането на оризовия разсад и торенето. точността на сеитбата е 98%. Спестява време, труд, семена, разходи и увеличава ползите.

Спестете време и труд. Директната сеитба на ориз е директна сеитба, точно както при пшеницата, като се елиминира процесът на отглеждане на разсад, пресаждане и разсаждане и не е необходимо да се заемат оризови полета за отглеждане на разсад.

При директната сеитба на ориз няма процес на възстановяване и нараняване на разсада, така че периодът на растеж е по-кратък от този на пресадения ориз за същия период. Директната сеитба на ориз е проста и удобна, което благоприятства широкомащабното развитие.

Машината за дълбоко поставяне на торове за ориз е вид устройство за нанасяне на торове, което се използва с трансплантатор за ориз за нанасяне на торове отстрани на 4,5 cm, на дълбочина 5 cm позиция на разсада. Машината за торене се отличава с висока надеждност и стабилност. Изхвърлянето на тора се контролира от микрокомпютър по време на целия процес с висока точност. Тя може да спести тор и труд, не изгаря разсада, намалява плевелите, по-малко замърсява, предпазва от падане, лесна е за управление, увеличава добива и приходите и т.н.

Yongxiang SeedHub с интелигентен таблет APP, централна система за управление и радарен сензор осигурява прецизно разпределение дори при ветровити условия. С помощта на дозиращия вал с електрическо управление семената и торовете навлизат във въздушния канал, където чрез пластмасови маркучи се пренасят от вентилатора до краищата. Използване на радарно измерване на скоростта и система за централно управление за прецизен контрол на количеството семена и торове.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hubei

Място
Anlu

Крайна дата
31.12.2030 23:55