Каталог
Каталог

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

Hubei YongXiang Agricultural Machinery Equipment Co.,Ltd

24.06.2024 10:30

Машина за наторяване на земеделски култури за соя и царевица

Отговор на обявата

разтоварването на машината за торене с 8 реда култиватор се контролира от микрокомпютър през целия процес с висока точност. Култиваторите са проектирани така, че да нарушават почвата по внимателни схеми, като щадят растенията, но унищожават плевелите.

Машината за торене с бункер Yongxiang 350L е идеално подходяща за торове за сеене на соя и царевица. Поддържа персонализиране на вашите нужди в зависимост от мощността на трактора и условията на обработваемата земя.

Чрез интелигентната система за управление на прецизното торене с електрическо задвижване, контрол на таблета APP, цифров интелигентен вход, синхронно управление на радарното измерване на скоростта, откриване на автоматична променлива настройка, пневматично принудително торене. Електронни сензори наблюдават празни кутии, течове, запушвания и алармени устройства.

Машината за торене има висока надеждност и стабилност. Разтоварването на тора се контролира от микрокомпютър по време на целия процес с висока прецизност. Тя може да пести тор и труд, не изгаря разсадите, намалява плевелите, по-малко замърсява, предпазва от падане, лесна е за експлоатация, увеличава добива и дохода и т.н.

Култиваторите обикновено са или самоходни, или се теглят като прикачен инвентар зад четириколесен трактор. При четириколесните трактори те обикновено се прикачват чрез тампонно прикачване.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hubei

Място
Anlu