Каталог
Каталог

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

12.07.2024 14:00

Натриев полиакрилат (PAAS), CAS № 9003-04-7, обработка на вода

Отговор на обявата

Флокулант PAAS

Item No. :3901-30

Подробно описание :
Място на произход: Континентален Китай
Неутрално вещество: (C3H3NaO2)n
Тип: Адсорбент Адсорбент
Външен вид Безцветна до леко жълтеникава прозрачна течност/бели или светложълти гранули
Приложение: Пречистване на вода
CAS №: 9003-04-7
EINECS №: 202-415-4

Опаковка и доставка
Детайли на опаковката 25 kg/торба; 25 kg/барабан.
Доставка в рамките на 15 дни след плащане

Описание на продукта
Натриевият полиакрилат, или PAAS, е повтарящ се полимер с молекулна формула [-CH2-CH (COONa) -]. Полимерите на акриловата киселина обикновено са отрицателно заредени. Твърдият натриев полиакрилат е линейно, разтворимо полимерно съединение. Карбоксилните групи на молекулната верига предизвикват разтягане на заплетената полимерна верига поради електростатично отблъскване, което подпомага адсорбцията на функционалните групи, изложени на повърхността. Тези активни участъци се адсорбират върху суспендираните частици в разтвора и образуват мостове между частиците, като по този начин ускоряват утаяването на суспендираните частици.

Области на приложение
Основно се използва в пречистването на отпадъчни води, производството на сода каустик и калцинирана сода, рафинирането на сол, отделянето на червена кал при производството на алуминий, възстановяването на протеини в отпадъчни води от фабрики за мононатриев глутамат, както и в захарната, хартиената и петролната промишленост.

За нас
Zhengzhou Hohhot Chemical Co, Ltd. е професионален доставчик на химикали за пречистване на води в Китай. Специализирани сме в производството на пречистващи агенти, флокуланти, изсушители, инхибитори на котлен камък, хелатни агенти, дезинфектанти, агенти за изместване на масла, алгициди, агенти за топене на сняг.
Ако имате някакви въпроси, екипът за техническа поддръжка на Hoo Chemtec ще ви предостави технически съвет и експертни познания.
Сертификати: ISO9008:2008, SGS, REACH, KOSHER и др.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou