Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Резервоари за течен азот

Отговор на обявата

Резервоарите за течен азот са универсално и незаменимо криогенно оборудване за съхранение в областта на научните изследвания, медицината и промишлеността. резервоарите за течен азот с вместимост 10 литра покриват широк спектър от сценарии благодарение на умерения си размер и преносимост. Например изходящо събиране на сперма за животновъдство, статично съхранение на замразени епруветки със сперма, замразяване на малки количества клетки в лаборатория и промишлени аксесоари за замразяване.

Нека да поговорим подробно за 10-литровата цистерна за съхранение на течен азот:


1. Обичайните модели на 10-литровите резервоари за съхранение на течен азот на TIANCHI са 50 мм, 80 мм, 125 мм и 210 мм;
Сред тях 50 мм е по-подходящ за запазване на малко количество проби или просто за съхранение на течен азот за употреба, с по-дълго време за статично запазване; калибърът 80 мм е подобен на 50 мм, който е по-подходящ за запазване на малко количество проби, но е лесен за вземане. Поради краткото време за статично съхранение честотата на използване не е толкова добра, колкото при горните два калибъра, така че 125 мм и 210 мм са по-подходящи за краткосрочно съхранение на течен азот и потребителите, които не се интересуват от времето за съхранение, могат да ги използват.


2. Структура
Подобно на всички контейнери за течен азот, 10-литровият резервоар за съхранение на течен азот също има вакуумна и многослойна изолационна структура с двоен мехур, а изолираната тапа на врата затваря устието на резервоара, за да намали топлинното излъчване и изпарението на течния азот.

3. Статично запазване и капацитет за съхранение на проби
10-литровите резервоари за съхранение на течен азот са по-добри при съхранение на течен азот, 50-милиметровият калибър има статично време за съхранение от 87 дни; в низходящ ред, 80-милиметровият калибър има 50 дни, 125-милиметровият има 25 дни, 210-милиметровият само 11 дни. Обърнете внимание, че това е статично съхранение, т.е. когато е напълнен с течен азот и не е отворен и не се използва.
Plus съхранение на проби, с пълния комплект от 6 кръгли кофи за пренасяне, можете да съхранявате около 792 до 1788 замразени епруветки със сперматозоиди; и около 150 клетки, които могат да бъдат сдвоени с щипки за криоконсервация.
Разберете резервоара за течен азот, за да го използвате по-добре. по-горе е основната информация за 10 литров резервоар за съхранение на течен азот.
Искате да знаете повече, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някаква нужда, също така добре дошли да се консултирате по всяко време.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
henan

Място
zhengzhou