Каталог
Каталог

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

  • ISO 13485 and ISO 9001 certifications

THY Precision-Hong Yang Precision Industry Co., Ltd.

  • ISO 13485 and ISO 9001 certifications

13.05.2024 18:05

Премиерът на THY Precision в областта на шприцването на пластмаси

Отговор на обявата

THY Precision, водещ доставчик на прецизни решения за шприцване на пластмаса, прави революция в медицинската индустрия с най-съвременните си технологии и напълно интегрирани производствени възможности. Тъй като търсенето на високопрецизни и надеждни медицински компоненти продължава да расте, THY Precision е в уникална позиция да отговори на строгите изисквания на медицинската индустрия.


Традиционните процеси на леене под налягане често са недостатъчни, когато става въпрос за производство на сложни, високопрецизни части, необходими в медицинската индустрия. THY Precision е наясно с това предизвикателство и е инвестирала значителни средства в модерни технологии и опит, за да преодолее различията.

THY Precision има най-голямо конкурентно предимство в областта на пластмасовото микро шприцване, най-вече чрез машини от световна класа и професионални инженери. С тази подкрепа THY Precision свежда до минимум закъсненията и дефектите на детайлите. Компанията оптимизира продуктите си за надеждно производство и навременна доставка, като поставя началото на нова ера на договорното производство на медицински изделия чрез шприцване на пластмаса.

Шприцване на пластмаса за медицински части

Hong Yang Precision Industry Co, Ltd (THY Precision) се ангажира с иновации и устойчивост чрез използването на изцяло електрически, сервозадвижвани машини за шприцване с капацитет от 30 до 300-тонни преси.

За разлика от конвенционалните хидравлични машини, задвижвани от помпени двигатели, изцяло електрическите модели предлагат значителни предимства при производството на медицински части, включително чистота, прецизност, повторяемост, високоскоростно формоване, автоматизация, точност и персонализирани пластмасови части.

С изцяло електрическите машини за леене под налягане THY Precision осигурява висока прецизност, екологосъобразни процеси и повторяемост в областта на медицинското леене под налягане, произвеждайки до милиони единици на месец.

Освен това THY Precision предлага не само високопрецизно леене под налягане, но и допълнителни услуги за нуждите на здравеопазването. Вторичната операция е предназначена да укрепи процеса на разработване на продукти на клиентите, включително ултразвуково заваряване, ултразвуково почистване и инсталиране на вложки, и т.н.

Съвършенство на производството

THY Precision е неотклонно ангажирана с постигането на съвършенство в производството, особено в системите за контрол на качеството при производството на медицински изделия.

Като се придържа към строги стандарти, включително сертификати ISO 13485 и ISO 9001, THY Precision осигурява съответствие с глобалните разпоредби и индустриалните критерии. Съоръженията на компанията разполагат със среда за чисти помещения от клас 8 за формоване и клас 7 за сглобяване, които се поддържат внимателно, за да отговарят на строгите изисквания за чистота за медицински приложения.

Благодарение на щателните протоколи за контрол на качеството THY Precision е в състояние да достави широка гама от продукти, като камерни филтри, диализаторни филтри, инжектори и патрони за вътреочни лещи (IOL), които надхвърлят очакванията на клиентите и регулаторните стандарти.

Със строгия си контрол на качеството, обширната продуктова гама - която може да варира от 2-3 мм до 300 мм и има толеранс на инжектиране от ±0,001 мм - THY Precision затвърждава позицията си на водещ доставчик в прецизната производствена индустрия.

за Hong Yang Precision Industry Co, Ltd.

THY Precision е тайвански производител на пластмасови изделия за шприцване с 40-годишен опит в бранша, специализиран в производството на прецизни пластмасови детайли. Компанията предоставя цялостни услуги за производство по договор, включително шприцване, сглобяване и опаковане на медицински изделия.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Тайван

Регион
Taiwan

Място
Changhua County