Каталог
Каталог

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Редки метали и редки земи

Отговор на обявата

UrbanMines Tech. Limited е надежден световен доставчик на оксиди и съединения на редки метали, оксиди и съединения на редки земи, управление на рециклирането на цветни метали.

UrbanMines се превръща в професионален лидер в областта на съвременните материали и рециклирането и прави реална разлика на пазарите, които обслужва, със своя опит в областта на материалознанието, химията и металургията. Изминаха 17 години, откакто започнахме да служим и да си сътрудничим с нашите клиенти в областта на промишлеността и научноизследователската и развойната дейност. UrbanMines се превърна в лидер в бранша като цялостен доставчик на продукти от редки метали и редки земи, който осъществява интегрирано производство от висококачествени суровини до оксиди и съединения с висока чистота.

ПОМАГАМЕ НА НАШИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ДА ПОБЕДИМ, ето за какво става дума в UrbanMines Tech Limited. Тъй като разбираме значението на надеждните и постоянни материали за нуждите на нашите клиенти в областта на научноизследователската и развойната дейност и производството, ние сме инвестирали в дялово участие и сме създали завод за преработка на съединения на редки метали и редкоземни соли, а също така сме установили стабилни отношения с нашите производители на оригинално оборудване. Често посещавайки производствения екип и разговаряйки с ръководството, инженерите по производството и контрола на качеството, както и с работниците в производствените линии за качеството, което търсим, ние създаваме истински работещи партньорства.

Именно тези ценни приятелства, изграждани в продължение на много години, ни позволяват да доставяме постоянни и висококачествени продукти на нашите клиенти по целия свят.

Тъй като светът се променя, ние също. Ние правим промяна, Всеки ден, за нашите клиенти, за потребителите, за нашия екип, за света.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай