Каталог
Каталог

BL121PO PLC протокол към OPC UA шлюз

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC протокол към OPC UA шлюз

Отговор на обявата

BLIIoT|Нова версия BL121PO Множество PLC протоколи към OPC UA шлюз в различни приложения за индустриална автоматизация Въведение PLC генерират огромни количества данни, свързани с процесите, производството и диагностиката. Шлюзът улеснява прехвърлянето на тези данни към системи, базирани на OPC UA, като SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) или MES (Manufacturing Execution Systems). Чрез преобразуване на данните от PLC в OPC UA става по-лесно да се събира, анализира и използва информацията за наблюдение, контрол и вземане на решения в реално време. Технологията се развива бързо и с течение на времето се появяват нови стандарти и протоколи. Като използват OPC UA шлюз, компаниите осигуряват бъдещето на своята инфраструктура за автоматизация. Ако има актуализации или промени в протоколите на PLC или ако се въведат нови устройства с различни протоколи, шлюзът може да се адаптира и да продължи да осигурява надеждна комуникация между PLC и останалата част от системата.

Описание на продукта

BL121PO PLC протокол към OPC UA шлюз може да поддържа различни PLC протоколи, включително тези, използвани от Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta и други марки PLC. BL121PO може да поддържа и други PLC протоколи, използвани от различни производители. Той действа като транслатор на протоколи и дава възможност за безпроблемен обмен на данни между различни PLC и системи, базирани на OPC UA, независимо от съответните протоколи.

Чрез конвертиране на PLC данни към протокол OPC UA става възможно дистанционно наблюдение и управление на PLC със системи, базирани на OPC UA. Това дава възможност за по-голяма гъвкавост и ефективност в индустриалната автоматизация. Преобразуването на BL121PO предлага значителни ползи за индустриалната автоматизация, включително по-голяма гъвкавост, оперативна съвместимост, сигурност и мащабируемост.


Характеристики на продукта

1. поддържа протоколи на Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta и други PLC, OPC UA.

2. поддържа връзка с до 50 устройства и събиране на 4000 точки данни.

3поддържа 6 опционални входа RS232/RS485.

4. Използва вграден ARM MCU и е продукт, разработен на базата на операционна система Linux.

5. 2 Ethernet порта (WAN порт и LAN порт).

6. Поддържа WiFi.

7.поддържа OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Поддържа функции за маршрутизиране и събиране на данни от каскаден превключвател, за да се улесни събирането на повече данни от индустриалното оборудване. Софтуерът има пълни функции и покрива най-често срещаните сценарии на приложение.

9. Интегрира хуманизирания интерфейс за конфигуриране, който следва BLIIoT, както и дистанционно конфигуриране, дистанционно обновяване на фърмуера и други функции. Потребителите трябва да правят само прости настройки.

10. Устройството има монтажна структура и дизайн на захранването със защита от обратен поляритет.

11. То използва патентованата от BLIIoT технология за закопчаване на шината и поддържа стандартен монтаж на шина DIN35 и монтаж на стена.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong

Място
Shenzhen