Каталог
Каталог

Преобразуване на множество протоколи в Modbus в системите за индустриална автоматизация и управление

13.08.2024 10:30

Преобразуване на множество протоколи в Modbus в системите за индустриална автоматизация и управление

Отговор на обявата

Въведение Многопротоколен шлюз IEC104, DL/T645, BACnet/IP и BACnet MS/TP към Modbus е от решаващо значение за постигане на оперативна съвместимост на протоколите, системна интеграция, централизирано управление, агрегиране на данни, мащабируемост и намаляване на разходите. Той дава възможност за безпроблемна комуникация между устройства и системи, използващи различни протоколи, опростява системната архитектура и повишава оперативната ефективност в приложенията за индустриална автоматизация, електроразпределение, управление на сгради и енергиен мениджмънт.

Описание на продукта

BL120ML позволява безпроблемна оперативна съвместимост между устройства, използващи протоколи IEC104, DL/T645, BACnet/IP и BACnet MS/TP, като ги преобразува в Modbus. Това дава възможност за интеграция и комуникация между различни системи, които иначе биха били несъвместими.

В сложните индустриални среди обикновено има множество устройства и системи от различни доставчици, като всяка от тях използва свой собствен предпочитан протокол. Чрез използването на BL120ML тези разнородни системи могат да бъдат безпроблемно интегрирани в единна система за управление и наблюдение. Това опростява цялостната архитектура на системата и подобрява оперативната ефективност.

BL120ML осигурява гъвкавост и мащабируемост, като позволява безпроблемно интегриране на нови устройства или системи с различни протоколи в съществуващата инфраструктура. Това осигурява устойчивост на системата в бъдеще, като гарантира, че тя може да се адаптира и разширява с развитието на технологиите и въвеждането на нови устройства.

Характеристики на продукта

1. Поддържа Modbus RTU, Modbus TCP, IEC104, DL/T645, BACnet/IP, BACnet MS/TP.

2. Поддържа връзка с до 50 устройства и събиране на 4000 точки с данни.

3. Поддържа 6 RS232/RS485 опционални входа.

4. приема вграден ARM MCU и е продукт, разработен на базата на операционна система Linux.

5. 2 Ethernet порта (WAN порт и LAN порт).

6. поддържа 4G, WiFi, GPS.

7. поддържа OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. поддържа функции за маршрутизиране и събиране на данни от каскаден превключвател, за да улесни събирането на повече данни за индустриално оборудване. Софтуерът има пълни функции и покрива най-често срещаните сценарии на приложение.

9. Той интегрира хуманизирания интерфейс за конфигуриране, към който се придържа BLIIoT, както и дистанционно конфигуриране, дистанционно обновяване на фърмуера и други функции. Потребителите трябва да правят само прости настройки.

10. Приема структура за закрепване и има дизайн на захранването със защита срещу обратна връзка.

11. Приема патентованата от BLIIoT технология за закопчаване на релсата и поддържа стандартен монтаж на DIN35 релса и монтаж на стена.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong

Място
Shenzhen