Каталог
Каталог

BLIIoT|Новата версия на BL120 Modbus Gateway намира приложения в различни области

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Новата версия на BL120 Modbus Gateway намира приложения в различни области

Отговор на обявата

Въведение Modbus шлюзът е съществен компонент в системите за индустриална автоматизация и управление. Той позволява безпроблемна комуникация, интеграция и мащабируемост, които са от решаващо значение за ефективната работа на съвременните промишлени системи. Той играе решаваща роля за улесняване на комуникацията, интеграцията и мащабируемостта между устройства и системи, които използват различни протоколи.

Описание на продукта

Шлюзът BL120 действа като мост между устройствата Modbus и целевата система, като позволява обмен на данни и оперативна съвместимост. Той позволява комуникация между устройства като сензори, задвижващи механизми и контролери чрез серийни или Ethernet връзки.

Чрез използването на BL120 Modbus шлюз организациите могат да интегрират Modbus устройства с други системи или мрежи, което позволява безпроблемна оперативна съвместимост и разширени възможности за управление и контрол.


Характеристики на продукта

1. Поддържа връзка с до 50 устройства и събиране на 4000 точки с данни.

2. поддържа 6 опционални входа RS232/RS485.

3. Приема вграден ARM MCU и е продукт, разработен на базата на операционна система Linux.

4. 2 Ethernet порта (WAN порт и LAN порт).

5. Поддържа 4G, WiFi, GPS.

6. поддържа OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Поддържа функции за маршрутизиране и събиране на данни от каскаден комутатор, за да улесни събирането на повече данни за индустриално оборудване. Софтуерът има пълни функции и покрива най-често срещаните сценарии на приложение.

8. Той интегрира хуманизирания интерфейс за конфигуриране, към който се придържа BLIIoT, както и дистанционно конфигуриране, дистанционно обновяване на фърмуера и други функции. Потребителите трябва да правят само прости настройки.

9. Приема структура за закрепване и има дизайн на захранването със защита срещу обратна връзка.

10. Приема патентованата от BLIIoT технология за закопчаване на релсата и поддържа стандартен монтаж на DIN35 релса и монтаж на стена.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong

Място
Shenzhen