Каталог
Каталог

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Нова версия BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP към Modbus шлюз в сградната автоматизация

Отговор на обявата

Въведение BACnet и Modbus са два широко използвани комуникационни протокола в областта на сградната автоматизация и индустриалния контрол. BACnet (Building Automation and Control networks) е протокол, специално разработен за управление и наблюдение на системи за сградна автоматизация, докато Modbus е отворен сериен комуникационен протокол, който обикновено се използва в индустриалните системи за управление. Интегрирането на мрежите BACnet и Modbus позволява безпроблемна комуникация и обмен на данни между устройства, използващи тези различни протоколи. Тази интеграция обикновено се постига с помощта на шлюз или конвертор от BACnet към Modbus. Шлюзът действа като транслатор, позволяващ на устройствата от мрежата BACnet да комуникират с устройствата от мрежата Modbus.

Описание на продукта

BL120BN BACnet to Modbus gateway е решение за устройство, което позволява комуникация между BACnet и Modbus мрежи. Той действа като мост, позволяващ на устройствата, използващи протокола BACnet, да комуникират с устройства, използващи протокола Modbus.



Чрез използването на шлюз BL120BN BACnet to Modbus става възможно интегрирането на устройства и системи, използващи тези различни протоколи, което позволява кръстосана комуникация и обмен на данни. Тази интеграция подобрява оперативната съвместимост, опростява управлението на системата и улеснява наблюдението и управлението на устройствата в двете мрежи BACnet и Modbus.

 

Характеристики на продукта

1. Поддържа BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Поддържа връзка с до 50 устройства и събиране на 4000 точки с данни.

3. Поддържа 6 RS232/RS485 входа по избор.

4. Използва вграден ARM MCU и е продукт, разработен на базата на операционна система Linux.

5. 2 Ethernet порта (WAN порт и LAN порт).

6. Поддържа 4G, WiFi, GPS.

7. Поддържа OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Поддържа функции за маршрутизиране и събиране на данни от каскаден превключвател, за да улесни събирането на повече данни за индустриално оборудване. Софтуерът има пълни функции и покрива най-често срещаните сценарии на приложение.

9. Той интегрира хуманизирания интерфейс за конфигуриране, към който се придържа BLIIoT, както и дистанционно конфигуриране, дистанционно обновяване на фърмуера и други функции. Потребителите трябва да правят само прости настройки.

10. Приема структура за закрепване и има дизайн на захранването със защита срещу обратна връзка.

Приема патентованата от BLIIoT технология за закопчаване на релсата и поддържа стандартен монтаж на DIN35 релса и монтаж на стена.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong

Място
Shenzhen