Каталог
Каталог

Преобразуване на климатик в Modbus, BLIIoT| Нова версия BL120AC

04.04.2024 13:05

Преобразуване на климатик в Modbus, BLIIoT| Нова версия BL120AC

Отговор на обявата

Въведение За да приложите протокола "Климатик към Modbus", обикновено се нуждаете от шлюзово устройство, което преобразува патентования комуникационен протокол на климатика в данни, съвместими с Modbus. Шлюзът играе ролята на мост, като преобразува данните на климатика в Modbus регистри или намотки, които могат да бъдат разбрани от други Modbus устройства. Съществуват различни варианти на протокола Air Conditioner to Modbus в зависимост от производителя и модела на климатика. Някои често използвани протоколи включват Modbus RTU и Modbus TCP/IP.

Описание на продукта

BL120AC климатик към Modbus шлюз е устройство, което позволява комуникация между климатична система и Modbus мрежа. То служи като мост между двете системи, позволявайки обмен на данни и управление.



BL120AC обикновено взаимодейства с климатика, използвайки неговия собствен протокол, като превежда данните в протокола Modbus, разбираем за другите устройства в мрежата Modbus. Той може да преобразува различни параметри като температура, влажност, скорост на вентилатора и режими на работа в Modbus регистри или намотки.



Като свържете климатика към Modbus мрежата, можете да го интегрирате в по-голяма система за сградна автоматизация или система за надзорно управление и събиране на данни (SCADA). Това дава възможност за централизирано наблюдение, контрол и координация на множество ОВК системи, което води до подобряване на енергийната ефективност и улесняване на управлението.

Характеристики на продукта

1. Поддържа Modbus RTU, Modbus TCP, климатик и др.

2. Поддържа връзка с до 50 устройства и събиране на 4000 точки данни.

3. Поддържа 6 RS232/RS485 входа по избор.

4. Приема вграден ARM MCU и е продукт, разработен на базата на операционна система Linux.

5. 2 Ethernet порта (WAN порт и LAN порт).

6. Поддържа 4G, WiFi, GPS.

7. Поддържа OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Поддържа функции за маршрутизиране и събиране на данни от каскаден превключвател, за да улесни събирането на повече данни за индустриално оборудване. Софтуерът има пълни функции и покрива най-често срещаните сценарии на приложение.

9. Той интегрира хуманизирания интерфейс за конфигуриране, към който се придържа BLIIoT, както и дистанционно конфигуриране, дистанционно обновяване на фърмуера и други функции. Потребителите трябва да правят само прости настройки.

10. Приема структура за закрепване и има дизайн на захранването със защита срещу обратна връзка.

11. Приема патентованата от BLIIoT технология за закопчаване на релсата и поддържа стандартен монтаж на DIN35 релса и монтаж на стена.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong

Място
Shenzhen