Каталог
Каталог

BLIIoT| Нова версия BL120DT DL/T645 Преобразуване на IEC 104 в Modbus в автоматизацията на електроенергийната система

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Нова версия BL120DT DL/T645 Преобразуване на IEC 104 в Modbus в автоматизацията на електроенергийната система

Отговор на обявата

Въведение Шлюзът DL/T645 към Modbus е устройство, което позволява комуникация между устройства, използващи протокола DL/T645, и устройства, използващи протокола Modbus. Аналогично, шлюзът от IEC 104 към Modbus улеснява комуникацията между устройства, използващи протокола IEC 104, и устройства, използващи протокола Modbus. DL/T645 е комуникационен протокол, широко използван в Китай за интелигентни измервателни системи и системи за управление на енергията. Той определя формата и правилата за обмен на данни между електромерите и системите за събиране на данни. От друга страна, Modbus е общ протокол, използван за комуникация между различни промишлени устройства.

Описание на продукта

Шлюзът BL120DT действа като посредник, позволявайки на устройствата, използващи протокола Modbus, да четат данни от и да записват данни към устройства, използващи протокола DL/T645. Той извършва преобразуване на протоколи и съпоставяне на данни между двата протокола, като осигурява безпроблемна комуникация между различните устройства.



BL120DT gateway служи за същата цел, но за устройства, използващи протокол IEC 104 и протокол Modbus. Протоколът IEC 104 обикновено се използва в приложенията за автоматизация на електроенергийни системи и SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).



Характеристики на продукта

1. Поддържа DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Поддържа връзка с до 50 устройства и събиране на 4000 точки данни.

3. Поддържа 6 опционални входа RS232/RS485.

4. приема вграден ARM MCU и е продукт, разработен на базата на операционна система Linux.

5. 2 Ethernet порта (WAN порт и LAN порт).

6. поддържа 4G, WiFi, GPS.

7. поддържа OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. поддържа функции за маршрутизиране и събиране на данни от каскаден превключвател, за да улесни събирането на повече данни за индустриално оборудване. Софтуерът има пълни функции и покрива най-често срещаните сценарии на приложение.

9. Той интегрира хуманизирания интерфейс за конфигуриране, към който се придържа BLIIoT, както и дистанционно конфигуриране, дистанционно обновяване на фърмуера и други функции. Потребителите трябва да правят само прости настройки.

10. Приема структура за закрепване и има дизайн на захранването със защита срещу обратна връзка.

11. Приема патентованата от BLIIoT технология за закопчаване на релсата и поддържа стандартен монтаж на DIN35 релса и монтаж на стена.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong

Място
Shenzhen