Каталог
Каталог

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP капачка материал за бутилки вино алуминиева сплав 8011

Отговор на обявата

Hongchang Aluminum доставя алуминиеви листове и намотки за производство на капачки за бутилки, които са идеални материали за PP капачки за бутилки с уиски и други бутилки за напитки. Той има отлични влагоустойчиви, противопропускливи и противофалшифициращи свойства, което го прави наистина безопасен, здравословен, бърз и екологичен, увеличавайки добавената стойност на продукта.

Производството на капачки за бутилки от PP има строги изисквания към здравината, удължението и отклонението на размерите на материала, в противен случай по време на обработката ще се появят пукнатини или гънки. За да се осигури удобство при печатането след оформянето на капачката, се изисква повърхността на материала на капачката да бъде гладка. Да няма следи от търкаляне, драскотини и петна. Обикновено използваните сплави включват 8011-H14, 8011-H16 и др. Алуминиевите материали за капачки за бутилки могат да се произвеждат чрез горещо валцуване, непрекъснато леене, непрекъснато валцуване или студено валцуване.

Характеристики на материала за капачки за бутилки от PP:
1. Леко тегло.
2. Екологичен, щадящ околната среда и лесен за рециклиране.
3. Има отлични бариерни свойства.
4. Има добра формообразуваемост
5. Красив външен вид и ярка декорация.
8011 алуминиевите плочи за затваряне се използват за производство на системи за винтови капачки за бутилки и други контейнери и са един от основните продукти на пазара на алуминиеви опаковки. Въздухонепроницаемите и светлонепроницаемите свойства на алуминия и лесното му оформяне и декориране го правят предпочитан материал за затворени приложения.

Алуминиеви капачки от РР се използват за стъклени контейнери, включително за минерална вода, натурална вода, безалкохолни и алкохолни напитки, хранителни добавки и сокове.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
henan

Място
No. 14, Business Outer Ring Road