Каталог
Каталог

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Порцеланови чинии Произведено в Италия

Отговор на обявата

porcelain4TOP е новата марка на GRESITALIANO SRL, специализирана в графичния дизайн, производството и дистрибуцията на големи порцеланови плочи с дебелини 6, 12 и 20 мм, 100% произведени в Италия.

Присъединете се към нас, за да донесете италианската елегантност в САЩ: станете дистрибутор на порцеланови чинии

В Porcelain4Top каним страстни и мислещи за бъдещето личности и фирми да се присъединят към нас в едно пътуване към ненадминатия стил и изтънченост.

Позиционирайте се като посланик на непреходната красота в САЩ, като станете дистрибутор на нашите изящни италиански порцеланови чинии.

Защо да си партнирате с Porcelain4Top:

Премиум качество: Нашите италиански порцеланови чинии са старателно изработени и демонстрират прочутото качество на италианската изработка, устояла на изпитанието на времето.

Разнообразни дизайни: От класически до съвременни, нашите порцеланови чинии предлагат широка гама от дизайни и покрития, които да отговарят на изтънчените вкусове на вашите клиенти.

Ненадмината експертиза: Партнирайки си с нас, ще имате достъп до екип от експерти, които ще ви предоставят обширни познания за продуктите, маркетингова подкрепа и персонализирани съвети.

Предимства на това да сте дистрибутор:

Ексклузивна продуктова гама: Като дистрибутор на Porcelain4Top ще имате ексклузивен достъп до нашата първокласна гама от италиански порцеланови чинии, което ви отличава от конкуренцията.

Маркетингова подкрепа: Използвайте нашия опит в областта на маркетинга и маркетинговите материали, за да увеличите присъствието си в бранша, да достигнете до по-широка аудитория и да увеличите продажбите.

Печелившо сътрудничество: Вярваме във взаимния успех. Работата с Porcelain4Top като дистрибутор отваря вратите на едно печелившо партньорство с марка, която е символ на елегантност и качество.

Как да започнете своето пътуване: Да станете дистрибутор на

е лесен процес. Свържете се с нашия екип, за да изразите интереса си, и нека си партнираме, за да донесем изтънчеността на италианските порцеланови чинии във всяко кътче на САЩ.

Надградете бизнеса си, като предложите въплъщение на лукса с италианските порцеланови чинии на Porcelain4Top. Свържете се с нас още днес, за да започнем сътрудничество, което ще даде ново определение на елегантността на американския пазар.

Свържете се с нас още сега!


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Италия

Регион
Emilia Romagna

Място
Sassuolo

Допълнителна информация