Каталог
Каталог

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Услуги за инспекция в Китай - надзор на товаренето на контейнери

Отговор на обявата

Пълна проверка на услугата Одит на доставчика Предпроизводствена проверка по време на производствената инспекция Проверка преди експедиране Надзор на товаренето на контейнера

Контрол на товаренето
Проверката на товаренето се извършва в заводите, складовете или местата за товарене на изпращачите. Проверява качеството и количеството на продуктите за превоз, за да се увери, че продуктите за превоз са с добро качество и правилно количество. Същевременно инспекторите наблюдават целия процес на транспортиране, за да се уверят, че контейнерите са в добро състояние и са правилно натоварени.
За различните категории продукти ние ще изготвим специализиран контролен списък въз основа на изискванията на клиентите и нашия опит. А нашият инспектор ще проверява стоките стриктно според контролния списък и одобрената мостра по време на процеса на инспекция и ще направи всичко възможно, за да намали рисковете при покупката ви.
След приключване на инспекцията ще ви предоставим резултата. А докладът от инспекцията ще ви изпратим в рамките на 24 часа.
Много търговци се радват на нашата услуга за контрол на качеството не само защото нашата услуга за инспекция е рентабилна, но и защото знаят, че ние очакваме от QC. Нашите клиенти включват: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech и др.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shenzhen

Място
Guangdong

Крайна дата
29.06.2024 23:50