Каталог
Каталог

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Пълно обслужване на проверката

Отговор на обявата

Гуандун Китай инспекция и тестване Co., LTD

Тази проверка се извършва в най-ранните етапи на производствения процес (между 0 и 20 %). Целта на проверката е да се инспектират параметрите на процеса и да се провери дали крайният продукт ще отговаря на желаните изисквания за качество.

Ние сме хора и естествено хората допускат грешки, както и фабриките в Китай. Около половината от фабриките в Китай имат производствени проблеми. Ако не се извършва стриктна проверка на качеството, фабриките ще произвеждат според своя стандарт. Ето защо по-ранното определяне на грешките е процес, който спестява време и средства, когато разберете проблемите, когато всички стоки са готови, ще загубите много време и пари за преразглеждане. От нашия опит, когато направихме контрол на качеството, докато производството току-що беше започнало, разбрахме, че цветът, който фабриката е използвала, е бил напълно различен от този, който клиентът е искал. Това е голяма грешка. След проверката фабриката веднага промени цвета. Ако извършим проверка на качеството, след като продуктите са почти готови, това би могло да бъде сериозен проблем и доставката ще се забави поради преразглеждане на проблемите, открити при проверката на качеството.

Затова силно се препоръчва да се прави проверка на качеството в ранния етап на производствения процес. Този контрол на качеството се изисква в Китай, особено за да се избегнат недоразумения и грешки в по-нататъшния производствен процес.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shenzhen

Място
Guangdong

Крайна дата
29.06.2024 23:50