Каталог
Каталог

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Машинно инженерство - L.B. Bohle получава множество награди

Отговор на обявата

Германска награда за дизайн за ново поколение машини

Радостта в L.B. Bohle беше голяма. Технологичната компания от Енигерло е печелила три пъти наградата за германска марка.

"На изложението Interpack през май т.г. стартирахме новото си поколение машини с представянето на три нови системи", казва управляващият директор Торстен Веселман, обръщайки се назад. "Нашите машини бяха не само технически оптимизирани, но и преработени с новаторски индустриален дизайн", продължава Веселман.

След консултации с индустриални дизайнери, с които са проектирани машините, ръководството на L.B. Bohle management реши да кандидатства за наградата за дизайн с BFC за покриване на таблетки, BRC сух гранулатор и QbCon 1, непрекъснат гранулатор и сушилня за научноизследователска и развойна дейност.

Германската награда за дизайн е отворена за компании, агенции, доставчици на услуги и маркетингови експерти, както и за нестопански и правителствени организации от всички сектори по света. независимото жури на Германския съвет по дизайн взема решение за допускане до конкурса и за последващите победители.

"След постоянно положителните реакции към нашите нови машини, тайно се надявахме на награда", съобщава Веселман. L.B. Bohle е обявена за победител в категориите BRC и QbCon, а таблетиращата машина BFC получава специална награда.

"Бяхме изненадани да получим три награди наведнъж", казва Веселман. Като цяло отговорните лица в L.B. Bohle виждат наградата като признание, че са направили правилната стъпка със смелия нов дизайн.

"Благодарение на изключителните усилия на екипа в компанията, заедно с външните дизайнери, успяхме да разработим напълно нова дизайнерска линия за нашите системи, която гарантира идентифициране с компанията L.B. Bohle. Спечелването на Германската награда за дизайн също ще ни помогне да привлечем още повече внимание и видимост на пазара", казва управляващият директор Тим Реммерт, който вижда още положителни ефекти от наградата.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Германия