Каталог
Каталог

Строителни винтове

15.12.2023 00:00

Строителни винтове

Отговор на обявата

Винтове за дърво, винтове за покриви, винтове за гипсокартон и винтове за ПДЧ

Ние сме китайски завод, специализиран в производството на строителни винтове от 17 години. Нашата фабрика предлага широка гама от винтове от неръждаема и въглеродна стомана, като например винтове за дърво, винтове за покриви, винтове за гипсокартон и винтове за ПДЧ. Новите ни биметални винтове са разработени изцяло от нас. Нашите винтове варират от M3 до M10 с дължина между 9,5 mm и 400 mm, в зависимост от изискванията на клиента.

Притежаваме също така сертификати ISO9001, CE и ETA. (ETA20-0316 винт за гипсокартон, винт за дърво със скрита глава и винт за дърво с плоска глава)

Освен това нашата фабрика, която се простира на 1500 кв. м и в която работят повече от 100 специалисти, има месечен производствен капацитет от 1500 тона крепежни елементи.

Ето защо надеждният ни производствен капацитет и висококачествените продукти ни превръщат в надежден партньор за чуждестранни дистрибутори, търговци на едро и крайни потребители на основните пазари на крепежни елементи, включително Русия, Германия, Италия и Полша.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Ningbo