Каталог
Каталог

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

12.12.2023 18:00

Безшевни тръби от неръждаема стомана

Отговор на обявата

Безшевни тръби от неръждаема стомана

Неръждаемата стомана е желязна сплав със съдържание на хром най-малко 10,5 процента. Легиращите елементи, като никел, молибден, титан, въглерод, азот и мед, подобряват здравината, пластичността и други свойства на неръждаемата стомана. Различните сплави имат различна степен на устойчивост на корозия.

В сравнение с въглеродната стомана сплавите от неръждаема стомана предлагат по-висока нискотемпературна издръжливост, по-висока степен на закаляване, по-висока якост и твърдост, по-голяма пластичност и по-привлекателен външен вид.

Предимства на безшевните тръби от неръждаема стомана
Предимства на безшевните тръби от неръждаема стомана Тя е устойчива на топлина и е подходяща за приложения с висока мощност и висока температура.

Производствен процес за безшевни тръби от неръждаема стомана
Типичните процеси за производство на безшевни тръби от неръждаема стомана са екструдиране, пробиване на дълбоки отвори или щанцоване. Процесът на екструдиране обаче предлага най-равномерен OD (външен диаметър) и в крайна сметка най-концентричен ID (вътрешен диаметър). Освен това екструдирането е най-подходящият процес за дълги, безпроблемно навити тръби от неръждаема стомана.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hunan

Място
Changsha

Крайна дата
13.11.2024 15:50