Каталог
Каталог

Maanshan Baiyun опазване на околната среда оборудване Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun опазване на околната среда оборудване Co.

Отговор на обявата

Компанията разполага с широка гама продукти, които обхващат основно три области.

Първо, всички видове феритни магнити и NdFeB магнити, които намират широко приложение в автомобилостроенето, електрониката, телекомуникациите и други области.

Второ, ние сме специализирани основно в производството на магнитни сепаратори за клиенти, включително сухи и мокри магнитни сепаратори, окачени и вертикални магнитни сепаратори и различни видове магнитни барабани. Магнитните сепаратори се използват главно при пречистване и концентриране на желязна руда, оползотворяване на хвостохранилища, обезводняване на въглищни суровини в електроцентрали, цимент и други строителни материали, както и на стъклени и керамични суровини, сортиране на рециклиран каучуков прах и т.н.

Трето, разполагаме с професионален екип за сортиране на желязна руда, пелетизиране, проектиране на процеса на производство на лук и производство на цялостно оборудване и др. Надяваме се да предоставим професионална техническа гаранция и подкрепа на индустрията за производство на желязо в развиващите се страни, а компанията разполага с пълно оборудване за изпитване. Що се отнася до продуктите, качеството им е надеждно, структурата е проста, експлоатацията е удобна, енергоспестяваща и енергоспестяваща, поддръжката е удобна, и те се изнасят основно за Съединените щати, Европа, Австралия, Югоизточна Азия, Близкия изток, Южна Америка и други страни и региони, и заемат водеща позиция в света на бизнеса, радват се на добра репутация и са високо ценени от клиентите.

Горещо приветстваме приятели от цял свят да преговарят и да си сътрудничат с нас


Новите теории и оборудване на нашата компания винаги могат да бъдат в челните редици на вътрешното магнитно поле. Вярваме, че при условията на "качество на първо място" и "обслужване на първо място" ние постоянно ще надминаваме себе си и ще даваме своя принос към минната и стоманодобивната промишленост на Китай.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Anhui

Място
99 Huayu Rd, Maanshan

Крайна дата
31.01.2024 10:15