Каталог
Каталог

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Турбодизелов извънбордов двигател 50 HP

Отговор на обявата

НОВО Yanmar Dtorque 111

Компактният Dtorque 111 е проектиран да направи революция на пазара на малки работни лодки, където очакваният му живот от над 10 000 часа е поне два пъти по-дълъг от този на всеки подобен извънбордов бензинов двигател.

Dtorque 111 предлага забележително плавен и тих дизелов двигател, който осигурява 50 к.с. към витлото и зашеметяващ въртящ момент от 111 Нм при само 2 500 об/мин. Това е значително по-добре от най-новите 4-тактови бензинови модели с мощност 70 к.с. и е повече от достатъчно за бързо ускоряване на повечето малки плавателни съдове в самолета с достатъчно мощност при ниски обороти за работа с тежко водоизместване.

Dtorque е идеалният избор, ако работите или управлявате
  • работни лодки
  • лодки за безопасност/спасяване
  • риболовни лодки
  • плавателни съдове на правителствени и пристанищни власти
  • пътнически лодки
  • тендери за суперяхти


По-голяма безопасност
Дизелът е по-малко запалим от бензина и затова Dtorque е по-безопасният избор за потенциално опасни среди, като например в нефтената и газовата промишленост. Операторите на суперяхти и круизни кораби, например, също ще се възползват от спестяването на време и разходи, свързани с наличието на по-малко предпазни мерки и разпоредби за пожарна безопасност.

Освен това има само един вид гориво за управление, което е по-широко достъпно в пристанищата по целия свят. Dtorque също така превишава нормите за емисии на ЕС RDC Stage II, но все още не е съвместим с EPA.

Ниско ниво на шум и вибрации
Dtorque има двуцилиндров дизелов двигател с турбокомпресор, Common Rail, който използва уникална система от два насрещно въртящи се колянови вала в алуминиев блок. Тази технология, с патентованата си конструкция "Spaceball", спомага за намаляване на вибрациите и шума.

Друго предимство на тези колянови валове е липсата на въртящи и работни (управляващи) моменти. Това води до по-малка умора по време на работата на двигателя

.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
Aceh

Място
Banda Aceh

Крайна дата
31.01.2025 10:00