Каталог
Каталог

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONIC FLAW DETECTOR, нов за продажба!!

Отговор на обявата

Waygate Technologies Krautkramer USM 100, бизнес продукт на Baker Hughes (преди GE Inspection Technologies), е ултразвуков детектор за дефекти, идеален за индустриални приложения за инспекция. Най-новото постижение във фамилията USM, USM 100 се отличава с насочвано калибриране, адаптивни филтри, усъвършенстван записвач на данни и функционалност, подобна на тази на смартфона. Наследствените набори от данни от USM Go и USM 35 са съвместими с този последен модел.

Дефекторът за дефекти Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 е лек и ергономично проектиран за лесна употреба. Той разполага с голям сензорен екран и бутони, които позволяват безпроблемна амбидекстрова работа. Съвместимият с ръкавици 7-инчов LCD сензорен екран е видим при всякакви условия на осветление. Интелигентният и интуитивен потребителски интерфейс е лесен за усвояване, може да се персонализира и оптимизира настройката, времето за обучение и актуализациите.

Krautkrämer USM 100 предлага и по-голяма ефективност чрез отдалечен достъп и управление и съхранение на данни. Цифровите функции включват персонализирани работни процеси чрез софтуера Mentor App; сигурно, базирано в облака управление на данните; дистанционно калибриране, което намалява времето за калибриране от две седмици на 30 минути; и публичен магазин за изтегляне на персонализирани приложения. Mentor PC дава възможност за качване, анализ и отчитане на данните от проверката от компютър; а Mentor PC Live позволява използването на USM 100 от разстояние. Mentor Create потребителят може да персонализира или да създава приложения за инспекция за уникални процедури за изпитване, индустриални приложения и нива на опит. Наборите от данни са съвместими и с по-старите модели USM Go и USM 36, което позволява безпроблемен преход към USM 100.

Предефинирано откриване на дефекти:
Преносимият Krautkrämer USM 100 е изключително гъвкав инструмент за инспекция, предназначен за справяне с широк спектър от предизвикателства при инспекцията. Извършвайте цялостни и точни инспекции на промишлени активи и подобрявайте данните си с изображения и геолокация за по-добра проследимост и отчетност.

Ключови приложения
  • Проверка на заварки
  • Проверка на корозия
  • Инспекция на коване и отливки
  • Инспекция на релси
  • Инспекция на композитни материали
  • Инспекции на ядрени централи

Цена $3,800.00


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
Jawa Timur

Място
Surabaya

Крайна дата
01.01.2025 12:05