Каталог
Каталог

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT ДЕТЕКТОР ЗА ДЕФЕКТИ С ФАЗИРАНА РЕШЕТКА

Отговор на обявата

Мощното следващо поколение PAUT инспекции пристигна с фазовия масивен детектор за дефекти Mentor UT. Отстранете догадките от ултразвуковите инспекции на дефекти с помощта на най-точния и интуитивен инструмент на пазара днес.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, бизнес продукт на Baker Hughes (бивша GE Inspection Technologies), е мощен, свързан ултразвуков дефектоскоп, оптимизиран за картографиране на корозия и ерозия на технологични съдове, тръби и резервоари.

Mentor UT пренася мощта на инспекцията с фазирана решетка в ежедневна употреба с интуитивен интерфейс със сензорен екран и персонализируеми приложения за инспекция ("приложения"). Потребителите могат да създават свои собствени приложения или да използват предварително инсталираните приложения и напълно да персонализират потребителския интерфейс, така че да отговаря на техните нужди. Настройката и калибрирането на устройството са лесни за усвояване и могат да спестят от разходи за обучение, като същевременно повишат производителността.

Цялата система за откриване на дефекти UT е поместена в удобен за ползване с ръкавици таблет със сензорен екран, който е лесен за използване като смартфон. Предварително зареденият софтуер Mentor Create е напълно персонализируем, като позволява дефиниране на менюта и работни процеси (приложения) от потребителя за ръководство стъпка по стъпка през процеса на инспекция - от калибрирането до местоположението на сондата и анализа. Уверените и обучени потребители означават, че дори най-сложните инспекции се извършват последователно всеки път.

Mentor UT е първото устройство за ултразвуково изпитване, което лесно позволява безжична връзка и предаване на живо, така че инспекторите могат да получат второ мнение в реално време, когато имат нужда от него. Същата безжична облачна свързаност позволява на Mentor UT да генерира дистанционно изчерпателни доклади за инспекциите на настолните компютри на потребителите с едно кликване на бутон.

С Mentor UT можете да очаквате
  • Високопроизводителен дизайн: мощен детектор за дефекти с фазирана решетка 32:32 (с възможност за надграждане до 32:128) с конвенционален UT канал и честота на повторение на импулсите (RPF) 20 kHz
  • Здрава издръжливост: издържа на тежки условия с клас на издръжливост IP65
  • По-продуктивни и качествени инспекции: дефинирани от потребителя "приложения" за инспекции или предварително инсталирани приложения в устройството, съобразени с вашите нужди
  • Несравнима съвместимост: лесно се свързва с водещите в индустрията двуелементни линейни DM сонди на GE за инспекция на корозия, сонди с линейна решетка за инспекция на заваръчни шевове и композитни материали и голямо разнообразие от налични в търговската мрежа скенери
  • Интуитивна работа: удобен за ползване с ръкавици потребителски интерфейс със сензорен екран, както и бордова безжична свързаност и експорт на данни за рационализиране на отчитането и анализа (включен софтуер за офлайн анализ)
  • Пестене на време и ресурси: специализираните работни потоци опростяват сложните проверки за повишаване на ефективността и по-лесно обучение

Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
Jawa Timur

Място
Surabaya

Крайна дата
31.12.2024 09:00