Каталог
Каталог

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

ФОРМА TRIOS 3 БЕЗЖИЧЕН ПОД ЗА ПРОДАЖБА!!

Отговор на обявата

Shape TRIOS 3 е решение за дигитални отпечатъци "три в едно", което включва интраорален скенер, интегрирана интраорална камера и автоматизирано измерване на нюанси в едно устройство. Леко тегло. лесен за използване, дигитален разтвор за отпечатъци със заоблен автоклавируем накрайник и подвижно огледало за лесна стерилизация. Предлага се в дизайн с ръкохватка за писалка, ръкохватка за дръжка и версии за интегриране в стола.

Безжичен цифров интраорален скенер
Продължавайте да подобрявате стоматологичната си практика. Възползвайте се от предимствата на интраоралния скенер TRIOS, за да подобрите преживяването на пациента, да намалите времето за работа на стола и да разкриете най-широк спектър от възможности за лечение. TRIOS е бърз, лесен за използване и създава документирани точни цифрови цветни отпечатъци. За разлика от човек други решения, TRIOS ви предоставя непрекъснати софтуерни актуализации, хардуер, който може да се надгражда, и допълнителни модули за дентално лечение, за да гарантира, че практиката ви ще остане начело, докато бизнесът ви се разраства.

Решението за интраорално сканиране от начално ниво.
Икономичният TRIOS 3 Basic се предлага като кабелна конфигурация, капсула за захващане с писалка и позволява прост работен процес "сканиране и изпращане до". TRIOS 3 Basic включва добре познатата точност на сканиране 3Shape, режим на безумна скорост, STL изход, реалистични реалистични цветове и измерване на нюанси, както и технологията AI scan за опростено сканиране.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod за свързване на скенера TRIOS към компютър. Мобилна и гъвкава алтернатива на решението с количка, напр. за зъболекари, работещи на няколко места, или за клиники с ограничено пространство. Компютърът не е включен в комплекта.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Ръчен 3D скенер с технология за ултрабърз оптичен разрез за интраорално сканиране без пръски и прах в цветове. Възможност за измерване на нюансите на зъбите и добавяне на HD снимки към 3D модела. Предлага се с ръкохватка за писалка или дръжка.

Софтуер
Софтуер за дигитални отпечатъци TRIOS с интегриран интерфейс 3Shape Communicate

Части и аксесоари:
Захранващ кабел и захранващ блок
1 Wi-Fi донгъл
1 зарядно устройство за батерии TRIOS 3 Wireless вкл. 3 батерии
USB донгъл със софтуер
5 x накрайници за скенер TRIOS 3, вкл. огледала (автоклавируеми)
Накрайник за защита на TRIOS 3
Накрайник за калибриране на TRIOS 3
Комплект за калибриране на цвят TRIOS 3

Цена 2 500 USD


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
Jakarta

Място
Jakarta