Каталог
Каталог

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ИНТРАОРАЛЕН СКЕНЕР ITERO ELEMENT FLEX

Отговор на обявата

ITero Element Flex1 ви осигурява максимална мобилност, позволявайки ви да се грижите за пациентите си навсякъде, където искате да ги видите. С конфигурацията само с пръчка мощта на технологията iTero Element е точно на върха на пръстите ви, което ви позволява да извършвате сканиране на цялата дъга дори в най-малката практика.

Мощно решение, което можете да пренасяте от стая в стая или от кабинет в кабинет. С iTero Element Flex имате максимална мобилност и можете да се грижите за пациентите си, където и да се намирате. Конфигурацията само за стена поставя мощта на технологията iTero Element точно в ръцете ви, така че можете да извършвате сканиране на пълни дъги дори в най-малкия кабинет.

iTero Element Flex е система, която позволява бързо и лесно прехвърляне между практиките, като дава възможност на общопрактикуващите лекари и ортодонтите да извършват сканиране на цялата дъга в различни практики.

Конфигурацията "само за стена" на iTero Element Flex е преносим скенер за пренасяне от една практика в друга и позволява на лекарите да използват силата на визуализацията на стола. Тя е идеална за практики с няколко обекта, които се нуждаят от удобен и лесно преносим скенер. С помощта на съвместими лаптопи лекарите вече могат да сканират навсякъде, дори и в най-малките практики. Element Flex включва персонализиран калъф за носене.

Element Flex, който е изборът, включва персонализиран калъф за носене и дава възможност за свързване. Всеки скенер има същите функции като своя предшественик. Първоначално прътите за интраорално сканиране се считаха за трудни за използване и обемисти. Затова, когато дойде време да се вземе решение за покупка, клиницистите решиха да се справят без тях. Сега има широк набор от възможности.

С въвеждането на този Element Flex сканирането може да се извършва директно на лаптопи, което прави интраоралното сканиране по-мобилно от всякога. Това обаче не е единственото изобретение в областта на вътреустното сканиране. Най-новата версия от 3shape, TRIOS MOVE, предлага безжична сканираща пръчка заедно с ръка и въртящ се екран, който позволява на лекаря да покаже на пациента процеса и планирането на лечението.

Функциите на iTero Element Flex:

Компактни размери за преносимост и удобство
Усъвършенстван цветен дисплей за зашеметяващи и точни изображения
Извършвайте ясни 3D сканирания в цвят и с висока резолюция само за 60 секунди
Сензорният панел на сканиращата пръчка е интуитивен и лесен като жестовете на вашия смартфон

Визуализирайте по-добра практика с iTero Element Flex:
Възстановителни и ортодонтски работни процеси
Оптимизиран Invisalign
Свързаност
Инструменти за визуализация
iTero TimeLapse
Симулатор на резултатите от Invisalign
Оценка на напредъка
Интеграция на фрезоване в стола

 

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
Jakarta

Място
Jakarta