Каталог
Каталог

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, НОВ

Отговор на обявата

Leica Absolute Tracker AT960 е здрав, универсален лазерен проследяващ уред, който се побира в един куфар. Предлагайки високоскоростно динамично измерване като стандарт, той е цялостно решение за сондиране, сканиране и автоматизирана инспекция с шест степени на свобода (6DoF), както и за измерване на рефлектори.

Новото поколение преносима CMM система, базирана на доказана технология, AT960 обединява функционалността 6DoF, въведена с Leica Absolute Tracker AT901, и преносимостта и използваемостта, осигурени от компактния Leica Absolute Tracker AT403. Резултатът е високотехнологично, но лесно за използване решение за измерване на големи обеми с тегло под 14 килограма.

Лазерният тракер AT960 може да се транспортира лесно, да се разопакова бързо и да се включи за минути, за да осигури високопроизводително измерване почти навсякъде. Динамичните характеристики и гъвкавата функционалност осигуряват на потребителите абсолютна скорост, точност и преносимост.

С безжична комуникация и опция за работа с батерия, интегрираният технологичен дизайн на AT960 прави дългите настройки нещо от миналото. Абсолютният интерферометър на Leica (AIFM) дава възможност за прецизно високоскоростно измерване към движеща се цел, а иновативната функция PowerLock гарантира, че прекъснат лъч се възстановява незабавно без намесата на потребителя, което намалява работното натоварване на оператора и изискванията за обучение. Интуитивното управление чрез сензорен екран свежда до минимум възможността за грешка на потребителя, спестявайки време, усилия и пари. Архитектурата за проверка и компенсация означава, че основните настройки могат да се извършват на място, а здравата конструкция гарантира работа по спецификация с минимално калибриране и обслужване


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
Jawa Timur

Място
Surabaya

Крайна дата
28.12.2024 09:00