Каталог
Каталог

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

11.07.2024 16:00

НОВ LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Отговор на обявата

Leica GS18 е самообучаваща се интелигентна GNSS антена и включва всички компоненти на Leica GS18T, с изключение на компенсацията на наклона. Данните могат да се записват във вътрешната памет или на SD карта.

Представяме ви Leica GS18 I, универсален GNSS RTK роувър от изследователски клас с визуално позициониране. Предназначен е за професионалисти в областта на геодезията за лесно и точно измерване на точки, които преди не можеха да бъдат измерени с GNSS роувър. Сега можете бързо да заснемате обекта в изображения и да измервате точки от тях, както на терен, така и по-късно в офиса. За GS18 аз означавам изображения.

Сливането на сензори на GNSS, IMU и камера се обединява, за да създаде технология за визуално позициониране, в резултат на което GNSS RTK роувърът е толкова мощен, че ви позволява да измервате това, което виждате. GS18 I притежава всички функционални възможности на Leica GS18 T: в допълнение към Visual Positioning потребителите могат например да картографират точки с наклонен или изравнен полюс.
Измервайте по-ефективно и лесно точки със затруднен изглед към небето.
Заснемайте точки, които преди не сте могли да достигнете с GNSS роувър.
Получете по-голяма гъвкавост и контрол, без да е необходимо да използвате допълнително оборудване, което отнема много време.
Картографирайте стотици точки с точност на геодезическо измерване в рамките на няколко минути.
Заснемайте сцената бързо и решавайте по-късно какво трябва да бъде измерено - дори ако сцената впоследствие се промени или изчезне.
Докоснете изображение, за да измерите точка на полето или в офиса.
Бързо и задълбочено, така че да уловите всеки детайл.


Картографирането и геодезическото измерване току-що станаха по-прости, по-безопасни и по-ефективни от всякога. Запознайте се с Leica GS18 I GNSS RTK роувър с визуално позициониране. С него можете без усилие да измервате точки, които преди не сте могли да достигнете. Заснемайте обекта с GS18 I и картографирайте точките от изображенията. GNSS RTK роувър, който е толкова иновативен, че можете да измервате точно фасади и ъгли, без да се налага да сменяте инструментите. След като заснемете обекта, можете да измерите всеки детайл, когато пожелаете.

Иновативен
Leica GS18 I е точен и лесен за използване GNSS RTK роувър. Той използва изключително иновативна технология за визуално позициониране, базирана на безпроблемна интеграция на GNSS, IMU и камера. Тя ви дава възможност да измервате точки от геодезически клас в изображения на място и в офиса. Създавайте облаци от точки от заснетите данни с Infinity, за да разширите още повече възможностите.

Бърз
Проектиран за ефективно измерване на големи количества точки. Leica GS18 I ви позволява да заснемате изображения и да измервате стотици точки в рамките на минути, също и на места, до които няма физически достъп. Използването на изображения за измерване на тези точки, ви позволява да намалите времето, прекарано на място, и да съкратите повторната работа: след като сте заснели обекта, имате измерен всеки детайл.

Универсален
Мощността на изображенията промени правилата на играта. Благодарение на възможността да измервате това, което виждате, сега можете да достигнете до места, които преди не сте могли да достигнете, без да сменяте инструменти или да се катерите през препятствия. Това ви дава гъвкавост на терен, освобождава оборудване и екипи и наистина увеличава максимално производителността на вашите проекти, което води до увеличаване на печалбите.

Цена 5 500 USD


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
Jawa Timur

Място
Surabaya

Крайна дата
31.12.2024 20:20