Каталог
Каталог

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

10.10.2023 00:00

Оборудване за обработка на болнични медицински отпадъци с микровълнова дезинфекция

Отговор на обявата

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd., основана през 2014 г., със седалище в окръг Minquan, провинция Henan. Тя е професионално екологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност в областта на технологиите за безвредно третиране на медицински отпадъци, производство на оборудване, инвестиции и експлоатация на централни центрове за третиране на медицински отпадъци.

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd, създадена през ноември 2014 г. с регистриран капитал от 64,2 млн. юана, със седалище в Зоната за високотехнологично развитие на окръг Минкуан , провинция Хенан, с над 340 служители (включително дъщерни дружества).

Тя е национално високотехнологично предприятие, член на Китайската асоциация за опазване на околната среда, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на технология за безвредно третиране на медицински отпадъци, производство на оборудване и инвестиране и експлоатация на проекти.

Компанията Liying винаги държи на независимите научни изследвания и продуктовите иновации, създаде три платформи за научни изследвания и развитие на провинциално ниво, включително Технологичния център за предприятия в провинция Хенан, Технологичния център за инженеринг на третиране на медицински отпадъци в Хенан и Базата за постдокторска иновационна практика в Хенан.

До края на 2022 г. Liying е инвестирала, изградила и експлоатирала много проекти за централизирано обезвреждане на медицински отпадъци в повече от десет провинции в Китай, като Хенан, Хъбей, Дзянси, Гуейджоу, Юнан, Дзянси, Шаанси, Хейлундзян и Дзилин. В същото време тя е натрупала богат опит в изграждането и експлоатацията на проекти и е решила проблема с централизираното обезвреждане на медицински отпадъци или спешното обезвреждане на все повече региони.

10годишен опит 100+ Обслужван район 720,00m³ медицински отпадъци всяка година

Нашето оборудване за дезинфекция на медицински отпадъци и специалните превозни средства предоставят услуги не само за провинции и региони в Китай, но и за износ в Съединените щати, Иран и други страни в Близкия изток.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Shangqiu