Каталог
Каталог

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

27.09.2023 00:00

Клипси за държачи на инструменти за Biesse Rover CNC Center, 1705A0123 HSK63F

Отговор на обявата

- Biesse Номер на частта: 1705A0123 - 1705A0123 щипки за държачи на инструменти - Biesse държач за инструменти (бяла вилица) HSK F63 - Biesse HSK 63F щипки за инструменти - Biesse Rover държачи за инструменти - Biesse CNC захват за инструменти HSK63F - Biesse HSK 63F пластмасова вилица за инструменти - Biesse цанга за инструменти HSK F63

1705A0123 HSK F63 Tool Holder Clips for Biesse Rover CNC

Тази резервна част Biesse 1705A0123 е консуматив на Biesse Rover CNC. Вилката за инструменти HSK 63F е за захващане на държача за инструменти HSK63F, използва се с каруселна или странично зареждаща се машина за смяна на инструменти.

Вилици за държач на инструменти HSK63F Спецификации:
1. Произведени в Китай, известна марка
2. Внесени от САЩ бели пластмасови материали Dupont, висококачествени, подсилени и противоексплозивни.
3. Скобите за държач на инструменти са устойчиви на температурни промени и поддържат много точен толеранс на съединителя.
4. Вътрешно леене на блок от легирана стомана, подсилена структура, има висока товароносимост, също и със стоманени позициониращи щифтове.
4. Клас на динамичен баланс: G2.5, 30000 об/мин.
5. Прецизност на отклонението: 0,005 mm
6. Капацитет на натоварване: 8-10 kg
7. Издържа повече от 60 000 цикъла на смяна на инструмента. Ние сме тествали.
8. Използван е същият материал като този на вилката в Италия. Перспективата е до 95% същата като произведената в Италия. Животът може да достигне до повече от 90% от този на произведените в Италия.

1705A0123 Пластмасовите хващачи HSK63 са налични на склад за бърза доставка.


Формована пластмаса с метална вложка за твърдост и заключващ щифт за агрегати също се предлагат тук.

Освен че се използват в машините с ЦПУ Rover на Biesse, тези хващачи за смяна на инструменти се използват широко и в машините с ЦПУ за автоматична смяна на инструменти CNT Motion, CR Onsrud, DMS, Flexicam, Multicam, Northwood, Techno, Laguna, Thermwood, Bulleri, ITALMAC Zeus, KDT, Masterwood. Те са точно сменяем държач за инструменти.

Поддръжка: Пръстите на инструментите на CNC се износват с течение на времето. Ако HSK шпинделът не притиска инструмента правилно, може би вилката на инструмента е износена, което причинява проблеми с подравняването. Винаги поставяйте и изваждайте държачите за инструменти странично. Вилиците за инструменти трябва да се монтират в зона, която максимално да намали излагането на режещи стружки и отломки. Заменете ги, ако са износени или повредени. Държачите за инструменти и конусът на шпиндела също трябва да се поддържат. Чистият конус, свободен от отломки и задирания, ще помогне за предотвратяване на залепването на инструмента. Редовно нанасяйте лек слой противозадирна смес върху конуса.
Забележка: Никога не духайте сгъстен въздух в конуса на шпиндела.
Съвместимост: Може да се използва с всички държачи за инструменти HSK 63F.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
(No states listed)

Място
Suzhou, Jiangsu, China