Каталог
Каталог

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

УЛТРАЗВУКОВ СКЕНЕР SIUI CTS8800 PLUS

Отговор на обявата

Ултразвуковият апарат SIUI CTS-8800 е преносимо устройство и съчетава най-новата технология за ултразвуково изобразяване с технология за намаляване на петната и подобрено увеличение. Уредът SIUI CTS-8800 е много лесен за използване от всички оператори и разполага със стабилна операционна система с твърд диск с капацитет 160 GB. В състояние е да произвежда 4D черно-бели изображения на по-ниска цена от тази на конкурентите си. SIUI CTS-8800 е най-рентабилното оборудване за 4D ултразвуково изобразяване на пазара.

Ултразвуковият апарат SIUI CTS-8800 е първата система от начално ниво, която съчетава усъвършенствани функции за изобразяване с безжична технология. Ветеринарните предварителни настройки, съхранението на изображенията и незабавната оптимизация на изображенията правят всичко логично и удобно за потребителя. CTS-8800 предоставя технологии като пространствено комбинирано изображение, тъканна хармоника, намаляване на петната и променливо фокусиране на изображението за получаване на висококачествени изображения. Комбинирането на тези високотехнологични функции с безжично предаване на изображенията позволява на CTS-8800 да изведе вашата клиника на преден план в областта на технологиите.

ВЕРСАТИЛНА 4D ВЪЗМОЖНОСТ
CTS-8800 Plus предлага отлично 4D изображение на невероятна цена. Технологията за обемно изобразяване обхваща акушерско 4D изобразяване на плода и гинекологично трансвагинално обемно изобразяване, които показват по-точни и специфични изображения за различни клинични изисквания.

ПРОСТРАНСТВЕНО ОБРАЗУВАНЕ
Технологията спомага за облекчаване на ехо артефактите и подобряване на пространствената разделителна способност чрез сканиране на целта с многопосочно формиране на лъча.

АДВАНСИРАНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ОБРАЗУВАНЕ
Технология за редуциране на спекъл
Технологията спомага за намаляване на шума и артефактите, изчистване на засенчването и кантирането на проблема, подобряване на контрастната разделителна способност и идентифициране
на ранното отслабване на тъканта/структурата.

Интелигентна оптимизация с един клавиш
Системата интелигентно регулира TGC и B усилването в режим B, както и базовата линия, PRF и PW усилването, за да придобие най-доброто черно-бяло изображение и PW
изображение само с натискане на един клавиш.

ЦЕННИ КЛИНИЧНИ РЕШЕНИЯ
Панорамно изобразяване
Системата позволява разширяване на по-широкия изглед, за да могат лекарите да сканират тъкани с голяма площ с движението на сканиращия трансдюсер.

Безжично предаване на изображения към iPad/iPhone и безжичен принтер за компютър
Системата предлага мобилна работа в болници и клиники чрез показване на изображенията при сканиране чрез iPad, iPhone, дори ако лекарят е далеч от ултразвуковата система.

Възможност за надграждане на цветен доплер
Системата поддържа надграждане на цветно картографиране на потока, доплер с импулсни вълни и триплексен режим, което я превръща в самостоятелна пълна цветна
Доплерова ултразвукова система, идеална за потребители на начално ниво.

Характеристики на ултразвуковия апарат SIUI CTS-8800
  • 10-инчов LCD монитор с висока разделителна способност
  • Технология за намаляване на петната
  • 512 кадъра Cineloop
  • Многочестотни сонди
  • 4D и 2D изображения
  • Оптимизиране на изображението с едно докосване
  • Ветеринарни предварителни настройки
  • Репродуктивни таблици за големи и малки животни
  • Програми за измерване на корема и сърцето
  • Безжично предаване на изображения

Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
DKI Jakarta

Място
Kota Jakarta Selatan

Крайна дата
31.12.2024 09:45