Каталог
Каталог

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

УЛТРАЗВУК GE VOLUSON E10

Отговор на обявата

Ултразвуковият апарат GE Voluson E10 е първокласен ултразвук за женско здраве, който наистина отговаря на името "Premium". Най-значимата му характеристика е новият трансдюсер Matrix 4D. Това е напълно електронна 4D сонда без движещи се части. Това означава, че няма "размахване" на сондата и всички изображения се получават едновременно без забавяне. Това означава, че честотата на кадрите е по-висока, качеството на изображенията е чудесно, а диагностичните образи са много по-точни.

Най-новата в нашата серия Expert, ултразвуковата система Voluson E10, е предназначена за напредналите практики за женско здраве. Където сложните случаи са правило, а не изключение. Където ежедневно решавате трудни диагностични въпроси. Където пациентите идват при вас за уверени отговори.

Новият Voluson E10 се основава на иновативната архитектура на системата Radiance, която поставя нови стандарти в областта на ефективността на изобразяването*, като осигурява впечатляващи 2D и 3D/4D изображения; отлична проникваща способност за вашите технически трудни изследвания; нови инструменти за изобразяване на обеми и усъвършенствани приложения, които ви помагат да решавате трудни случаи. Voluson E10 поддържа и следващото поколение HDliveTM на GE - HDlive Silhouette и HDlive Flow - изображенията са наистина изключителни!

GE е широко признат световен лидер в областта на технологиите за ултразвукови системи за женско здравеопазване. Ултразвуковите апарати от серията GE Voluson на компанията позволяват на гинеколозите и лекарите в областта на акушерството, гинекологията и репродуктивната медицина да извършват с лекота сложни прегледи на женското здраве, като осигуряват прецизна диагностика чрез превъзходно качество на изображенията в критично време.

GE Voluson E10 е създаден, за да замести, но не и да замени напълно по-евтиния GE Voluson E8, тъй като предлага четири пъти по-голяма изчислителна мощ от GE Voluson E8, което позволява усъвършенствани приложения и ефективен работен процес. В сравнение с E8, E10 притежава по-голям екран за по-добър преглед на сканиранията, по-усъвършенствано формиране на лъча и по-нови технологии за визуализация. Изключителната процесорна мощ и скорост на GE Voluson E10 означават по-бързо рендиране и по-плавни кадри, които осигуряват HD живо изображение, което е изключително ясно и реалистично.

Характеристики и особености на GE Voluson E10
  • 4D електронна матрица 4D трансдюсер
  • HD Live
  • 23-инчов широкоекранен LED монитор
  • 12.1" мултитъч сензорен панел
  • Осветление на порта на сондата
  • Оптимизирана ергономичност
  • Усъвършенствано обемно намаляване на петната V-SRI
  • Много висока честота на кадрите при 2D и 4D изображения
  • 4 пъти по-голяма изчислителна мощност в сравнение с Voluson e8

Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия

Регион
DKI Jakarta

Място
Kota Jakarta Selatan

Крайна дата
31.12.2024 08:55