Каталог
Каталог

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Анализатор на благородни метали Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf

Отговор на обявата

Анализаторът за благородни метали Niton XL2 XRF на Thermo Scientific вече предлага бърз, прецизен и най-вече недеструктивен подход за тестване на химическия състав и чистотата на всички благородни метали. Анализаторът за благородни метали Niton XL2 XRF бързо открива фалшиво злато и златни покрития и предоставя на потребителите точния елементен състав на монети и бижута, така че те могат да бъдат напълно сигурни в стойността на благородните метали, които купуват и продават.

Най-бързият, най-лесният и най-точният тестер, който се предлага на пазара! Бързо изследвайте точното съдържание на благородни метали в предмета, който тествате, само с едно натискане на бутона. Секунди след натискането на бутона ще получите сигурен, точен и надежден анализ на елементното разпределение на тествания от вас предмет.

При нестабилността и високата цена на златото, да не успеете да откриете само малка разлика в състава може да се окаже скъпа грешка. Анализаторът на благородни метали Thermo Scientific Niton XL2 XRF осигурява бърз, точен и най-важното - неразрушителен метод за тестване на чистотата и химическия състав на всички благородни метали. Анализаторът за благородни метали Niton XL2 XRF бързо открива златни покрития и фалшиво злато и ви дава точния елементен състав на бижута и монети, за да сте абсолютно сигурни в стойността на благородните метали, които купувате и продавате.

Анализаторът за благородни метали Niton XL2 XRF осигурява прецизен анализ в рамките на секунди в здрава, надеждна и удобна за ползване опаковка. Съдържанието на всички видове злато и благородни метали може да се измерва, без да се налага ръчно да се променя калибрирането в зависимост от анализирания метал - например сребро (Ag), злато (Au), паладий (Pd) и платина (Pt).

По-задълбочен и по-бърз анализ от огневия анализ с подобна прецизност
По-бърз, по-лесен и по-прецизен от техниките за тестване с азотна киселина
Технологията за откриване на златни покрития Thermo Scientific AuDIT позволява ефективно откриване на по-голямата част от позлатените предмети
Потребителите могат точно да установят както наличието, така и концентрацията на вредни тежки елементи и други следи от легиращи елементи, които могат да повлияят на оценката и предстоящите изисквания за рафиниране


Характеристики
  • Ергономичен дизайн
  • Простота на насочване и снимане - може да се използва много лесно, дори от нетехнически персонал
  • Безразрушителен анализ с почти незабавни резултати
  • Перфектен за търговия на дребно
  • Стандартен аналитичен обхват: >25 елемента от S до U елементи (в зависимост от приложението)




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия