Каталог
Каталог

XRF анализатор Thermo Scientific Niton XL2

06.09.2023 00:00

XRF анализатор Thermo Scientific Niton XL2

Отговор на обявата

XRF анализаторът Niton XL2 на Thermo Fisher Scientific е лесен за използване, здрав и надежден анализатор на благородни метали, който осигурява бързи и точни резултати от анализа. Той е по-лесен, по-бърз и по-точен от методите за азотно изпитване и осигурява едновременен анализ на всички благородни продукти изчерпателно от огневия анализ.

Анализаторите Thermo Scientific Niton XL2 предлагат висока производителност и усъвършенствана електроника, като същевременно запазват простотата "насочи и снимай", която е отличителна черта на всички наши XRF инструменти. Запечатани срещу влага и прах, със 100% вградени софтуерни инструменти, тези анализатори са леки, но здрави, за да издържат на най-суровите условия - на полето или в цеха. С ергономичен дизайн и икони, които се четат на дневна светлина, Niton XL2 включва персонализирани менюта, многоезични опции и стандартен аналитичен обхват от повече от 25 елемента от сяра до уран.

Със стандартна вградена камера за точно позициониране на зоната за анализ, анализаторът XL2 осигурява незабавен, недеструктивен елементен анализ на сплавни материали от титан до никел, както и анализ на трампови и микроелементи. Леките и здрави ръчни анализатори Niton XL2 са подходящи за все по-голям списък от приложения, включително за идентифициране на метален скрап, минно дело и проучване, както и за скрининг на олово за потребителски и електронни стоки.

Niton XL2 е инструментът, който можете да изберете, когато се нуждаете от точност, прецизност и лесна употреба. Той е идеалният инструмент за

  • Анализиране на метални сплави за рециклиране на скрап или за контрол на качеството на крайния продукт
  • Извършване на контрол на качеството, операции в заводите и проучване в близост до рудника
  • Проверка на електроника и потребителски стоки за наличие на олово

Анализаторите на Thermo Scientific Niton XL2 ви предоставят много предимства
  • Много лесни за използване - дори от нетехнически персонал
  • Здрава конструкция за реални индустриални условия
  • Истински безразрушителен тест с почти мигновени резултати
  • От включването до натискането на спусъка и получаването на резултатите за секунди
  • Сигурен анализ с технология от лидера в индустрията


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Индонезия