Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

21.11.2023 01:05

Анализатор на изображения на формата на частиците с висока разделителна способност, Winner 99E

Отговор на обявата

Номер на модела: 99E
Време за доставка: Количество (комплекти) 1 - 1 > 1
Време за изпълнение (дни) 2 За договаряне
Персонализиране: Персонализирано лого (мин. поръчка 2 комплекта), Персонализирана опаковка (мин. поръчка 2 комплекта)

Подробности за покупката

Защита с доставка: Свържете се с доставчика, за да договорите подробности за доставката
Насладете се на гаранцията за изпращане навреме

Плащания:
Насладете се на криптирани и сигурни плащания:

Връщане и възстановяване на суми:
Имате право на възстановяване на суми в рамките на 30 дни от получаването на продуктите.

Подробности за опаковката:

Дървена кутия <br>Г.В.: 16 кг, външен размер L50*W30*H39 см

 

Продукт Описание


Анализаторът на размера на частиците Winner99E Image е специален инструмент за анализ на разпределението на размера на частиците и формата на частиците. Инструментът чрез добре проектиран професионален оптичен микроскоп и камера за получаване на информация за частиците; използване на технология за анализ на компютърни изображения за анализ и обработка, като по този начин се определя разпределението на размера на частиците и морфологията на частиците. инструментът е лесен за работа, изображението е ясно, интуитивната разделителна способност на измерването е до 0,1um/pixel, широк обхват на измерване и др. изключителни характеристики, Той може да се използва широко в изследвания и разработки на нови продукти, технологичен контрол и проверка на качеството на университети, изследователски институти и предприятия.

 

Основни характеристики


1, Софтуерна поддръжка

мощна функция за автоматичен анализ, лесна за работа функция за изравняване и откриване на граници и други методи за бинаризация, значително подобрява възможностите за обработка и анализ на данни. Намалява сложността на работата на потребителя, подобрява удобството и разделителната способност на оборудването.

2, Интуитивни резултати от изпитването

Тя дава възможност на потребителите за по-цялостно разбиране на морфологията на частиците, състоянието, промените в процеса и друга
информация при изпитването на частиците. Също така, интуитивните снимки на образци могат да помогнат на потребителите да разберат по-добре значението на
данните в доклада.

3, зашиване на изображения

Безпроблемното зашиване на множество снимки, получаване на по-голям брой частици при тестването на частици, за да се подобри представянето на теста
. Но също така може да се зашие точността след запазване на един анализ, за да се подобри допълнително точността на резултата.


4, Набор от инструменти за автоматична обработка на частици

Автоматично премахване на слепването на частиците, автоматично премахване на шума, автоматично премахване на границите на непълните частици, частиците автоматично запълват кухата област, автоматично изглаждане на границите на зърната и др. 12 инструмента за автоматична обработка.

 

Приложение


Статичният анализатор на изображения на частици Winner 99E се използва в цимент, керамика, фармацевтични продукти, бои, багрила, пигменти, пълнители, химически продукти, катализатори, въглища, утайки, прах, брашно, хранителни добавки, пестициди, експлозиви, графит, фотографски материали, гориво, метален и неметален прах, калциев карбонат, каолин и други прахообразни производства.

 

ПОБЕДИТЕЛ 30 ГОДИНИ - КИТАЙСКИ АНАЛИЗАТОР НА РАЗМЕРА НА ЧАСТИЦИТЕ 30 ГОДИНИ:

1985 г. Проф. Джъндзин Рен ръководи изследователски проект: разработване на онлайн анализатори на частици за цимент, като през същата година този проект е включен в списъка на Седмия петгодишен изследователски план на Китай.
1990 Онлайн анализаторите на циментови частици преминават успешно приемния изпит на Седмия петгодишен изследователски план на Китай Коментарите са: "пионер на изкуството в Китай" и "една от най-напредналите технологии на тази епоха".
1993 Онлайн анализаторът на циментови частици печели златен медал на Първото технологично изложение в Китай.
1994 Поема проект по Осмия петгодишен изследователски план на провинция Шандун, който води до създаването на преносим лазерен анализатор на размера на частиците JL 9200, и го патентова.
1995 Преносимият лазерен анализатор на размера на частиците JL 9200 е включен в списъка на "най-важните нови продукти на Китай".
1996 Поема проект по Деветия петгодишен изследователски план на Китай, който води до създаването на лазерен анализатор на размера на сухите частици JL 9300. Това изобретение печели третостепенната "Награда за наука и техника". Progression in Shandong Province".
2000 Jinan Winner Particle Technology Co. Ltd е официално създадена.
2002 Лазерният анализатор на частици Winner, Winner 2000, е одобрен от Китайския център за изследване на стандартни материали.
2003 Winner 2000 получи сертификат за нов продукт на метрологични инструменти от Бюрото за качество и технически надзор на Шандун.
2004 Компанията Winner получава сертификат CMC.
2005 г. Премества се в индустриалната зона за развитие на високите и новите технологии на Дзинан.
2006 г. Одобрена като "Високотехнологично предприятие на Дзинан"
2007 г. Получава международен сертификат за система за управление на качеството ISO90001:2000.
2007 г. Разработен е първият в Китай анализатор на размера на частиците с динамично изображение и е преминал успешно приемния изпит на Научното бюро в Дзинан. Коментарите бяха: "пионер в областта на изкуството в Китай" и "една от най-напредналите технологии в света".
2008 г. Разработен е цифров корелатор CR128.
2009 г. Разработен е първият в Китай светлинно-корелационен наноанализатор за размер на частици
2008 г. Одобрен е като "Китайско предприятие за високи и нови технологии"
2010 г. Сега Winner е на десет години и става акционерно дружество.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市