Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

11.11.2023 08:00

Winner 803 1-10000nm Фотонен нанолазерен анализатор на размера на частиците

Отговор на обявата

Описание на продукта

Winner802/803динамично разсейване на светлината нанометров анализатор на размера на частиците, който се основава на принципа на динамичното разсейване на светлината, а също и първият, който използва цифров корелатор в Китай. Той е надграден от Winner801, който е първият комплект анализатори за нанометричен размер на частиците. Въз основа на принципа на Брауновото движение, по-малките частици се движат по-бързо, а по-големите - по-бавно. Приема отлична производителност на японския фотоумножител HAMAMATSU и самостоятелно разработен високоскоростен цифров корелатор като основни части, получава коефициент на дифузия чрез промяна на разсейващата светлина в някои ъгли и изчислява диаметъра и разпределението на частиците според уравнението на Стоукс-Айнщайн. машината е с характеристики на бързо изчисление, висока разделителна способност, добра точност и повторяемост, поради което се използва широко в лабораторните изследвания на продуктите на компанията и в университетите.

Основни характеристики

(1) Усъвършенстван принцип на изпитване:
Динамичен принцип на разсейване на светлината и технология на фотонния корелационен спектър, според скоростта на Брауновото движение на частиците за тестване на размера на частиците, различните размери на частиците имат различна скорост, когато лазерът освети тези частици, това ще накара разсейването на светлината да се случи с различна скорост на колебания - понижения.
Методът на фотонния корелационен спектър ще анализира размера на тези частици според колебанията на фотоните - понижения в определена посока.

(2) Висока разделителна способност:
Използването на PCR технология за изследване на размера на частиците в нанометричен мащаб трябва да може да разграничи наносекундните колебания на сигнала. Основните компоненти на уреда са CR256 цифров корелатор, разработен от нашата компания, със скорост 8ns с висока разделителна способност.

(3) Висока чувствителност и съотношение шум-сигнал
Детекторът е съставен от вносен фотоумножител HAMAMATSU, така че гарантира добра точност.

(4) Високоскоростно събиране на данни и изчисляване
Самостоятелно разработен патентен продукт - цифрова корелация CR256, Той може да завърши събирането на интензитета на динамично разсейващата се светлина и изчисляването на автокорелационната функция в реално време, Скоростта на обработка на данните е до 162M, ефективно отразява информацията за динамично разсейващата се светлина на частици с различни размери.

(5) Високостабилна система за оптичен път
Системата за откриване на спектъра на фотонната корелация приема технология с оптични влакна, по-малък размер и висока степен на защита от смущения и надеждност.

(6) Високопрецизна система за постоянен контрол на температурата
Полупроводникова технология за контрол на температурата, прецизен контрол в рамките на ±0,1 ℃, за да бъдат пробите в постоянно състояние по време на процеса на изпитване, да се предотврати грешка при изпитването, тъй като промяната на температурата ще промени вискозитета на течността и скоростта на Брауновото движение.

(7) Изходни параметри:

Приложение

Нанометален оксид, нанометален прах, нанокерамичен материал, протеин, полимерен латекс, приготвяне на фармацевтична, водно-маслена емулсия, боя, материал за покритие, пигмент, мастило, тонер, козметика и други области на изследване, приготвяне и прилагане на наноматериали

.
Нашият екип

Нашата цел е да осигурим супер качество и конкурентна цена на лазерен анализатор на размера на частиците за клиенти от цял свят!
Създадохме повече от 10 първи технологии за анализ на размера на частиците в Китай!

Осигуряване на качеството

1. Стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000. 2. строг контрол от закупуването на материали, проверка на процеса до крайния тест за разпределение на размера на частиците. 3. отдел за контрол на качеството за изпълнение на разпоредбите за контрол на качеството.
4. само квалифицирани компоненти ще бъдат сглобени и общият лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде проверен напълно преди продажбата.


5.

Лазерният анализатор на размера на частиците ще бъде обработен, за да предотврати - тест за разклащане преди доставката.


Следпродажбено обслужване

1.Operation demo video CD will be offered.2.Offer free-training service.
3.Датата за гарантиране на качеството е 1 година от приключване на плащането, технологичната поддръжка ще бъде осигурена за цял живот. И след това ние ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4.Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).


5.

Предлагаме компонентите с благоприятна цена и продължителна поддръжка

Номер на модела

Winner 803
Срок за изпълнение:
Количество (комплекти) 1 - 2 > 2
Срок за изпълнение (дни) 5 За договаряне
Персонализация:
Персонализирана опаковка (мин. поръчка 1 комплект)
Графична персонализация (мин. order 1 set)

Подробности за покупката
Защита с

Доставка:

Свържете се с доставчика
За договаряне на подробности за доставката

Насладете се на гаранция за навременна доставка

Плащания:
---
Насладете се на криптирани и сигурни плащания Вижте подробности

Връщане и възстановяване на суми

Имате право на възстановяване на суми в рамките на 30 дни от получаването на продуктите. Преглед на детайлите

Подробности за опаковката Опаковката на лазерния анализатор на размера на частиците е кутия от шперплат.
Port Qingdao/Hongkong
Supply Ability 500 Set/Sets per Month

More questions, please contact us, we will offer you the best suitable laser particle size analyzer for you

!




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация