Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Анализатор на медицински мъгли и газови частици за козметичната и пушаческата промишленост, Winner 311xp

Отговор на обявата

Описание на продукта: Лазерен лазерен анализатор на частици за пръскане на настолни компютри Winner 311XP

Лазерният лазерен анализатор на частици за пръскане на настолни компютри Winner311XP е проектиран и разработен за изпитване на разпределението на размера на капките на малки пръскачки. Той е особено подходящ за медицински небулизатори, небулизирани фармацевтични продукти, различни аерозоли, спрейове и други малки устройства за разпръскване и е особено подходящ за изискванията на Националната фармакопея за изпитване на размера на частиците на инхалационни аерозоли, спрейове, прахообразни мъгли и др.

Подробности за продукта

Настолният лазерен анализатор на частици Winner311XP е специално проектиран и разработен за изпитване на разпределението на размера на капките на малки устройства за разпръскване. Той е особено подходящ за медицински небулизатори, небулизиращи лекарства, различни аерозоли, спрейове и други малки устройства за разпръскване и е особено подходящ за изискванията на Националната фармакопея за изпитване на размера на частиците на инхалационни аерозоли, спрейове, прахообразни мъгли и др.
Основни характеристики

(1) Уникална патентована технология на оптичния път Въз основа на принципа на лазерното разсейване устройството използва паралелен оптичен път с един лъч и технология с двойна леща и двойна матрица на детектора, за да осигури високо събиране на разсеяната светлина от различни ъгли, което разширява границата на измерване и подобрява разделителната способност на устройството.

(2) Уникално устройство за защита на въздушния поток Системата за защита на въздушния поток може ефективно да защити лещата, като се избягва замърсяването на лещата с капки по време на процеса на изпитване и се удължава експлоатационният живот на устройството.

(3) Изпитване на размера на частиците чрез задействане на спрей, незабавно изпитване, незабавни данни.

(4) Съществуват три режима на софтуерно разпределение: свободно разпределение, R-R разпределение и логаритмично разпределение, които могат да отговорят на нуждите от изпитване на размера на частиците в различни индустрии.

(5) Използване на патентована технология за анализ на софтуера с неограничено свободно регулиране, вярно отражение на разпределението на размера на частиците.

(6) Проверката на продукта е силно целенасочена: Настолният лазерен анализатор на частици за спрейове е специално проектиран да отговаря на изискванията за размер на частиците на аерозоли за инхалация, спрейове и прахообразни аерозоли в националната фармакопея. При тестването той интегрира различни патентовани технологии на компанията Winner Particle Company, което е най-добрият избор за тестване на размера на частиците на малки спрейове.


1.1 Стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000, 2. стриктен контрол от закупуването на материалите през контрола на процеса до крайното изпитване на разпределението на размера на частиците.
3) Отделът за контрол на качеството изпълнява предписания за контрол на качеството.
4, Само квалифицирани части могат да бъдат сглобявани, сглобяването на лазерния анализатор на размера на частиците трябва да бъде напълно проверено преди продажбата.
5、Лазерният анализатор на размера на частиците извършва тест срещу разклащане, преди да напусне фабриката.

|1 Комплект/Сет (минимално количество за поръчка) Модел Winner311XP Наличност: Количество (комплект) 1 - 2 > 2 Наличност (дни) 5 За договаряне Персонализация: Персонализирано лого (минимално количество за поръчка 1 комплект) Персонализирана опаковка (минимално количество за поръчка 1 комплект) Подробности за покупката Гаранция за доставка: Свържете се с доставчика, за да обсъдите подробностите за доставката, за да се възползвате от гаранцията за навременна доставка Методи на плащане: --- Налична е сигурност за криптиране. Вижте детайли за плащането Връщане и възстановяване на суми Имате право на възстановяване на суми в рамките на 30 дни от получаването на продукта. Преглед на детайлите За повече подробности, включително цени, персонализиране и доставка, моля, свържете се с: Преговаряйте сега Jinan Winner Particle Instruments Co Производител, търговска компания Опаковка Описание Лазерен оразмерител на частици е опакован в кутия от шперплат. Пристанище Qingdao/Hong Kong Наличност 500 комплекта/месец.


Следпродажбено обслужване


1.1 Ако клиентите имат нужда, ние ще изпратим техници, които да инсталират лазерния анализатор на размера на частиците у дома (в същото време ще предоставим видео диск с демонстрация на работата). 2. осигуряваме безплатно обучение.
(3) Гаранцията за качество е 1 година след плащането, а техническата поддръжка се осигурява пожизнено. След това ще заплащаме за части за поддръжка, ако такива са предоставени.
4) Отстраняваме повреди на оборудването, причинени от неправилна експлоатация (срещу заплащане).
(5) Предоставяме компоненти на изгодна цена и осигуряваме дългосрочна поддръжка.
Често задавани въпроси

Какво трябва да вземете предвид, когато купувате лазерен анализатор на частици:

(1) Кои материали трябва да бъдат изследвани?
За суспензии/емулсии трябва да се избере течно-дисперсионен анализатор на частици. Някои материали реагират и с вода, така че е необходим и течно-дисперсионен анализатор на частици. Като цяло, за цимент, метални прахове и фазови материали са необходими сухи дисперсионни анализатори на частици.

(2) Колко голям е диапазонът на размера на частиците, които трябва да бъдат тествани?
Понастоящем лазерните анализатори на размера на частиците могат да тестват диапазон на размера на частиците от 0,01um-2000um на базата на MIE разсейване.
Ако диапазонът на размера на частиците на материала не е толкова голям, напр. 10um-20um, и диапазонът на разпределение на размера на частиците е малък, ще бъде по-точно да се избере модел с по-тесен диапазон и не е необходимо да се закупува модел с голям диапазон.


(3) Каква е диспергиращата среда?
За течните модели обикновено като дисперсна среда се изисква вода, катехол или органични разтворители, за да може пробата да бъде добре диспергирана и да циркулира в лазерния анализатор на размера на частиците. За моделите със суха дисперсия като диспергираща среда е необходим само сгъстен въздух. На сегашния пазар сухите лазерни анализатори на размера на частиците струват повече от моделите с течна дисперсия, така че моделите с течна дисперсия са по-добри, ако могат да се тестват добре.


Ако имате допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви посъветваме за най-подходящия лазерен анализатор на размера на частиците за вашето приложение!


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация