Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Малък настолен лазерен дифракторен анализатор на размера на частиците за лабораторно оборудване

Отговор на обявата

Международен стандарт 13320 Winner 319

Описание на продукта

Winner 319 е специално проектирано и разработено настолно устройство за анализ на размера на частиците с помощта на спрей лазер за изпитване на размера на капките. Устройството използва принципа на дифракция на Фраунхофер и паралелния оптичен път на мощния лазер, който отговаря на изискванията за изпитване на капчици. Обхватът на проверката може да бъде персонализиран в съответствие с изискванията на клиента.

Ключови характеристики

1、Изключителна патентована технология
Представителната технология за паралелна оптична инспекция и технологията за спектрално усилване позволяват разширяване на обхвата в ограничено пространство. Освен това са добавени множество допълнителни интегрирани фотоприемници, които могат ефективно да събират разсеяната светлина от всички ъгли в зоната на инспекция, като по този начин се постига точност и надеждност на инспекцията в целия диапазон.

2、Уникално устройство за защита на въздушния поток
С устройството за защита на въздушния поток обективът може да бъде ефективно защитен и да се избегне замърсяването на обектива с капки течност по време на процеса на инспекция.

3、Разделена структура
Разделената структура и регулируемият обхват на изпитване отговарят на изискванията за изпитване на спрей при всякакви условия, с безконтактно измерване, ненамеса и други характеристики. 4、Стабилна автоматична система за оптично подравняване, която елиминира регулирането, причинено от замъгляване.

Трудност
Светлинният път се движи, а системата за подравняване на светлинния път може да се коригира с един бутон.

5、Многобройни модели на разпределение на размерите
Можете свободно да избирате стандартния модел, RR разпределение и логнормално разпределение.
Разпределението на обема и разпределението на числата могат да се преобразуват свободно.


Приложения

Winner319 може да се прилага за гасене на пожари, гори, изпитване на пестицидни разпръсквачи, изпитване на капки от фармацевтични пулверизатори, двигатели на самолети, гранулиране на разпръсквачи, изследване на дюзи, всякакви аерозоли и др.

Нашата цел е да осигурим супер качество и конкурентна цена на лазерен анализатор на размера на частиците за клиенти от цял свят!
Имаме повече от 10 първи технологии за анализ на размера на частиците в Китай!

Осигуряване на качеството

1. Стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000.2 Стриктен контрол от закупуването на материали, проверка на процеса до крайния тест за разпределение на размера на частиците.3отдел за контрол на качеството, който изпълнява разпоредбите за контрол на качеството.
4. Само квалифицирани компоненти се сглобяват и цялостният лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде напълно проверен преди продажбата.
5.Лазерният анализатор на размера на частиците ще бъде обработен, за да се предотврати тест за разклащане преди доставката.

Следпродажбено обслужване

1.Ще бъде предложено демонстрационно видео CD с операцията. 2. предоставяме безплатна услуга за обучение.
3. Срокът за гарантиране на качеството е 1 година след приключване на плащането, технологичната поддръжка ще бъде осигурена през целия живот. И след това ние ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4. Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).
5. Предоставяме компонентите с изгодна цена и трайна поддръжка.

 

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация