Каталог
Каталог

Мокър и сух анализатор за разпределение на размера на частиците

29.05.2024 02:00

Мокър и сух анализатор за разпределение на размера на частиците

Отговор на обявата

Winner 2309 Принцип на разсейване на MIE

Модел № Winner 2309A, Winner 2309B
Доставка: Количество (комплект) 1 - 2 > 2 Доставка (дни) 5
Лого по поръчка (мин. поръчка 1 комплект) Опаковка по поръчка (мин. поръчка 1 комплект)

Данни за покупката

Гаранция за доставка: Свържете се с доставчика, за да договорите подробностите за доставка Насладете се на гаранция за навременна доставка

Плащане: Насладете се на криптирано и сигурно плащане Преглед на детайлите Връщане и възстановяване на сумата Получете продукта. Имате право на възстановяване на сумата в рамките на 30 дни от получаването на продукта. Покажи подробности Опаковка Описание на опаковката Лазерният уред за сортиране на частици е опакован в кутия от шперплат. Пристанище Qingdao/Hong Kong Наличност 500 комплекта/месец.

Описание на продукта: Winner2309 е интелигентен, напълно автоматичен лазерен уред за разделяне на частици.

Winner2309 е интелигентен, напълно автоматичен лазерен уред за определяне на частици, който използва принципа на разсейване MIE и представлява интегриран модел на система за мокро и сухо разпръскване. Winner2309 е инструментът, който е предпочитан от отделите за контрол на качеството и научноизследователските центрове с широк спектър от типове частици и разпределения на размера им.

 

Най-важните характеристики

(1) Уред за мокро и сухо разделяне и дисперсия
Уредът интегрира мокри и сухи дисперсионни тестове, успешно решава проблема с интегрирането на мокра и суха технология и реализира превключване с един ключ.

(2) Интелигентна напълно автоматична операционна система, ръчно управление, свободен избор.
Изберете автоматичен режим, лесен за научаване и поддържащ работа с един бутон.

(3) Патентована технология на системата за оптичен път
концентрация на системата за оптичен път с преобразуване на Фурие, така че разсеяната светлина да не е ограничена от апертурата на обектива, двойна лазерна ортогонална светлина с допълнителен полупроводников лазер за усилване на ъгъла на разсейване от 45 градуса до 135 градуса, разширяващ обхвата на измерване.

(4) Напълно автоматично подравняване на оптичната траектория,
, се състои от прецизни четирифазни хибридни стъпкови двигатели, чиято точност на изписване достига до микрона, за да се оптимизира оптичната траектория и да се гарантира точността и стабилността на изпитването.

(5) Вградена цялостна система за разсейване на пробите.
Интегрирането на механично разбъркване, ултразвукова дисперсия и циркулационен път осигурява равномерно диспергиране и разпределение на частиците и избягва нежелани явления като неравномерно разпределение на частиците и(6) Софтуерът на устройството осигурява равномерното диспергиране и разпределение на частиците и избягва нежелани явления като неравномерно разпределение на частиците и прекомерно отлагане на частици поради прекалено дългата външна тръба на диспергиращата система, което гарантира представителността на резултатите от изпитването.

(6) Софтуер на устройството
Уникалната технология за свободно регулиране събира данни за дисперсията по време на процеса на измерване, така че анализът на частиците не е ограничен от никаква функция и отразява вярно разпределението на частиците.

Области на приложение

Winner2309 намира широко приложение в цимент, керамика, фармацевтични продукти, емулсии, бои, багрила, пигменти, пълнители, химикали, катализатори, сондажни калници, абразиви, смазочни материали, въглища, седименти, прах, клетки, бактерии, хранителни добавки, пестициди, графит, фотографски материали, горива, мастила, метални и неметални прахове, калциев карбонат, каолин, въглищна каша и други прахообразни материали.

Гаранция за качество

1.1. стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000 2. стриктен контрол от закупуването на материалите до инспекцията на процеса и крайното изпитване на разпределението на размера на частиците 3. отдел за контрол на качеството прилага разпоредбите за контрол на качеството от
4. само квалифицирани части могат да бъдат сглобявани, а лазерният анализатор на размера на частиците трябва да бъде напълно тестван преди продажбата
5. Лазерният анализатор на размера на частиците се тества за устойчивост на вибрации, преди да напусне фабриката.

Обслужване след продажбата

1.1. Предоставяне на компактдиск с видеодемонстрация. 2.Предлагаме безплатна услуга за обучение.
3. Гаранцията за качество е 1 година след получаване на плащането, а техническата поддръжка е гарантирана пожизнено. След това поемаме разходите за части за ремонт, ако такива са предоставени.
4. Ремонтът, причинен от неправилна експлоатация, ще бъде съответно таксуван.
5. Предлагаме компоненти на изгодни цени и дългосрочна поддръжка.

 

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация