Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Автоматичен лазерен анализатор на размера на частиците

Отговор на обявата

Анализи на качеството Winner 3008

Описание на продукта

Messbereich 0,1um-300um


Winner3008A/B е интелигентен сух лазерен анализатор на размера на частиците, ръчен и напълно автоматичен модел на работа. Принцип на разсейване MIE като основен, сходящ светлинен път с преобразуване на Фурие, високостабилен He-Ne лазер и високочувствителен пръстеновиден фотоелектричен детектор, гарантиращи добра повторяемост и точност.
Използва въздух като дисперсна среда и използва принципа на турбулентната дисперсия с устройство за подаване с висока точност, патентована помпа за разпръскване на прах и безмаслен безшумен газов източник, гарантиращ пълното диспергиране на пробите. Подходящ е за всякакви сухи прахообразни материали, особено за прах, който влиза в химическа реакция с вода или променя формата си в течност. В сравнение с мокрия лазерен анализатор на размера на частиците, той е със същата точност и повторяемост.

Основни характеристики


(1) Усъвършенстван оптичен път за изпитване.
Конвергираща светлина Фурие трансформация на светлината патентована технология, прави така, че разсейващата се светлина да не бъде ограничена от апертурата на обектива. Използването на основния детектор и допълнителния детектор с голям ъгъл ефективно събира всички ъгли на разсейване на светлината в обхвата на изпитване, осигурява добра точност и надеждност на изпитването в целия обхват.

(2) Научна дисперсна система
Турбулентна дисперсна патентована технология и нормален ефект на срязване при удар, прави частиците достатъчно диспергирани, Приемането на износоустойчива керамика подобрява работния живот на дисперсната система.

(3) Човешки базиран режим на работа Ръчен и напълно автоматичен, лесен избор.

(4) Висока прецизност - автоматична система за калибриране на оптичния път
Състои се от прецизен четирифазен хибриден стъпков двигател, чиято прецизност достига до ниво микрона, така че светлинният път винаги е в добро състояние.

(5) Интелигентен анализ на данните - уникална софтуерна поддръжка
Софтуерът за анализ събира голямо количество информация за частиците с висока скорост и обратно разпределение на частиците чрез технология за свободно монтиране без ограничения, след което интелигентна статистика и анализ на данните от изпитването, гарантиращи точността и повторяемостта на изхода.

(6) Резултатите не само показват разпределението на частиците, кривата на кумулативната стойност и типичните размери на частиците ( D10, D50, D90.), но също така поддържат дефинирани от потребителя резултати от анализа, като например всякакви характеристики на диаметъра на частиците от D0 до D100, кумулативни проценти (по-големи или по-малки от определен диаметър на частиците).

(7) Потребителите могат да проектират изходните и дисплейните форми на тестовия доклад в съответствие с изискванията на индустрията.

Приложение


Анализаторът на размера на частиците се използва широко за цимент, керамика, медицина, допинг, багрила, подложки, химически продукти, катализатор, разядка, прах, добавки, пестициди, експлозиви, графит, фоточувствителни материали, гориво, метален и неметален прах, калциев карбонат, каолин и други прахообразни материали.

Осигуряване на качеството

1. Стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000.2 Стриктен контрол от закупуването на материали, проверка на процеса до крайния тест за разпределение на размера на частиците.3 Отдел за контрол на качеството за изпълнение на разпоредбите за контрол на качеството.
4.Само квалифицирани компоненти ще бъдат сглобени и общият лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде проверен напълно преди продажбата.
5.Лазерният анализатор на размера на частиците ще бъде обработен, за да се предотврати - тест за разклащане преди доставката.



Услуги след продажбата

1.Ще бъде предложено видео CD с демонстрация на операцията. 2. предлагаме услуга за безплатно обучение.
3. Датата за гарантиране на качеството е 1 година от приключване на плащането, технологичната поддръжка ще бъде осигурена за цял живот. И след това ние ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4. Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).
5. Предлагаме компонентите с благоприятна цена и продължителна поддръжка.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Закупуването на лазерен анализатор на размера на частиците се нуждае от точки:

(1) Какви материали трябва да се тестват?
Ако суспензия/емулсия, трябва да се избере течен дисперсионен анализатор на размера на частиците, а някои материали също реагират с вода, така че се нуждаят от течен дисперсионен анализатор на размера на частиците също. Обикновено циментът, металните прахове и материалите за фарами се нуждаят от сух дисперсионен модел на анализатор на размера на частиците.

(2) Какъв диапазон на размера трябва да се тества?
Към момента, въз основа на MIE разсейване, лазерният анализатор на размера на частиците може да тества диапазона на частиците е 0,01um-2000um.
Ако диапазонът на материалите не е толкова широк, например 10um-20um, по-малкият диапазон на разпределение на размера на частиците избира по-близък модел, ще бъде по-прецизен, не е необходимо да се купува модел с голям диапазон.


(3) Какво е дисперсна среда?
За течен модел, за да може пробата да се разпръсне добре и да се свърже в лазерния анализатор на размера на частиците, обикновено трябва да използваме вода, алохол или органичен разтворител като дисперсна среда. за сух дисперсен модел просто използвайте сгъстен въздух като дисперсна среда. на сегашния пазар цената на сухия лазерен анализатор на размера на частиците е по-висока от тази на течните дисперсни модели, така че ако може да се тества добре, течният модел е по-добър.


Повече въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим най-подходящия лазерен анализатор на размера на частиците за вас!


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация