Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Лазерен анализатор на размера на частиците за тестване на прахове

Отговор на обявата

Winner 3003 Standard

Описание на продукта

Winner3003 е универсален лазерен анализатор на размера на частиците за суха дисперсия, приема принципа на разсейване MIE, използвайки научен дизайн на структурата и ново поколение дисперсионно устройство, ефектът на дисперсия е по-добър от подобните инструменти.
Използването на теорията за разсейване на MIE като теоретична основа, сближаването на оптичния път с преобразуване на Фурие и с висока стабилност и He-Ne лазерен високочувствителен фотодетекторен пръстен осигурява повторяемост и точност на резултатите от изпитването.
Този продукт използва въздух като диспергираща среда, използването на принципа на турбулентната дисперсия, с високопрецизен апарат за подаване и патентовани помпи за впръскване на прах, безмаслен тих източник на въздух, гарантира, че пробата е добре диспергирана. Прилага се за всякакви прахообразни материали, особено подходящи за материали, които протичат химически реакции във вода или променят формата си в течност. Той има същата точност и повторяемост в сравнение с мокрия метод.

Подробности Изображения


Winner3003 е универсален лазерен анализатор на размера на частиците за суха дисперсия, приема принципа на MIE разсейване, използвайки научен дизайн на структурата и ново поколение устройство за дисперсия, ефектът от дисперсията е по-добър от подобни инструменти. Използването на теорията на MIE разсейване като теоретична основа, конвергиращият оптичен път на Фурие трансформация и с висока стабилност и пръстен от He-Ne лазерни фотодетектори с висока чувствителност осигурява повторяемост и точност на резултатите от изпитването. Този продукт използва въздух като диспергираща среда, използването на принципа на турбулентната дисперсия, с високопрецизен апарат за подаване и патентовани помпи за впръскване на прах, безшумен източник на въздух без масло, гарантира, че пробата е добре диспергирана. Прилага се за всякакви прахообразни материали, особено добре за материали, които протичат химически реакции във вода или променят формата си в течност. Той има същата точност и повторяемост в сравнение с мокрия метод.

Основни характеристики:


(1) Уникална патентована технология на оптичния път и системата за откриване, която значително подобрява разделителната способност на изпитването. Патентната технология за конвергираща оптична траектория с преобразуване на Фурие преодолява ограничението на апертурата на обектива по отношение на ъгъла на разсейване, разширява обхвата на изпитване в ограничено пространство и добавя повече вторични интегрирани фотоприемници, които могат ефективно да събират разсеяна светлина от всички ъгли в съответния обхват на изпитване, уверява се в точността и надеждността на изпитването в пълния обхват.

(2) Научна и автоматична система за сухо разпръскване Патентована технология за разпръскване на турбуленция и нормален ефект на срязване при удар правят частиците достатъчно разпръснати, основната част на разпръскването, използваща износоустойчива керамика, не само подобрява работния живот на системата за разпръскване, но и осигурява по-точен и стабилен резултат от изпитването.

(3) Интелигентната операционна система реализира един ключов тест Просто трябва да се постави проба, събирането на прах, подаването на въздух, подаването и други са автоматични. Това само намалява работното натоварване, но елиминира грешките, причинени от човешкия фактор, допълнително подобрява точността на изпитване и автентичността на резултатите от изпитването.

(4) Софтуерна поддръжка Уникалната технология за свободно монтиране без ограничения прави анализа на частиците неограничен от никакви функции, наистина отразява разпределението на частиците, гарантира точността на резултатите от изпитването.

Област на приложение на лазерния анализатор на размера на частиците

Winner3003 Сух лазерен анализатор на размера на частиците, използван в цимента, керамиката, фармацевтиката, багрилата, пигментите, пълнителите, химическите продукти, катализаторите, въглищния прах, добавките, пестицидите, експлозивите, графита, фотографските материали, горивата, металните и неметалните прахове, карбонизирания калций, каолина и други прахообразни индустрии, особено за материали, които възникват химически реакции, промяната на формата и загубата в течността, като билки, магнитни материали и сравнително широко разпределение и по-големи частици прахове, имат по-уникална приложимост и практичност.

Спецификация

1. Стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000,

2. Стриктен контрол от закупуването на материали, проверка на процеса до крайния тест за разпределение на размера на частиците,
3. Отдел за контрол на качеството за изпълнение на разпоредбите за контрол на качеството,
4.Само квалифицирани компоненти ще бъдат сглобени и общият лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде проверен напълно преди продажбата.
5, Лазерният анализатор на размера на частиците ще бъде обработен, предотвратявайки - тест за разклащане преди доставката.

Услуги след продажбата

1. 1. ще изпратим наш техник да инсталира лазерния анализатор на размера на частиците, ако клиентът се нуждае от това (ще бъде предложен и демонстрационен диск с видеоклип за работа). 2. предлагаме услуга за безплатно обучение.
3. Датата за осигуряване на качеството е 1 година след приключване на плащането, технологична поддръжка през целия живот. И след това ние ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4. Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).
5. Ние предлагаме компонентите с благоприятна цена и продължителна поддръжка.



чЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Закупуването на лазерен анализатор на размера на частиците се нуждае от точки:

(1) Какви материали трябва да се тестват?
Ако суспензия/емулсия, трябва да се избере течен дисперсионен анализатор на размера на частиците, а някои материали също реагират с вода, така че се нуждаят от течен дисперсионен анализатор на размера на частиците също. Обикновено циментът, металните прахове и материалите за фарами се нуждаят от сух дисперсионен модел на анализатор на размера на частиците.

(2) Какъв диапазон на размера трябва да се тества?
Към момента, въз основа на MIE разсейване, лазерният анализатор на размера на частиците може да тества диапазона на частиците е 0,01um-2000um.
Ако диапазонът на материалите не е толкова широк, например 10um-20um, по-малкият диапазон на разпределение на размера на частиците избира по-близък модел, ще бъде по-прецизен, не е необходимо да се купува модел с голям диапазон.


(3) Какво е дисперсна среда?
За течен модел, за да може пробата да се разпръсне добре и да се свърже в лазерния анализатор на размера на частиците, обикновено трябва да използваме вода, алохол или органичен разтворител като дисперсна среда. за сух дисперсен модел просто използвайте сгъстен въздух като дисперсна среда. на сегашния пазар цената на сухия лазерен анализатор на размера на частиците е по-висока от тази на течните дисперсни модели, така че ако може да се тества добре, течният модел е по-добър.


Повече въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим най-подходящия лазерен анализатор на размера на частиците за вас!


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация