Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.08.2024 00:45

Анализатор на размера на частиците

Отговор на обявата

Описание на продукта

Победител 2018


Winner2018 Автоматичен лазерен анализатор на размера на частиците, извършва автоматичен тест, автоматично подравняване, автоматично подаване на вода, автоматично източване, автоматично отстраняване на мехурчета, автоматична ултразвукова дисперсия, автоматично почистване и т.н., наистина реализира операция с един ключ. Той приема напълно вградена система за вземане на проби, ефективно предотвратява проблемите с утаяването на големи частици в циркулационния тръбопровод, осигурява добра точност. Използва цялостен принцип за измерване на размера на частиците чрез лазерна дифракция с високочувствителен пръстеновиден фотоелектричен детектор, който значително подобрява точността на теста, оригинално разработена технология за свободно монтиране на софтуер без ограничения, вярно отражение на разпределението на размера на частиците, за да се гарантира истинността и точността на резултатите от теста, обхватът му на измерване е от 0,1 микрона до 450 микрона, по-подходящ за тестване на материали с тясно разпределение на размера на частиците.

Основни характеристики:


уникална патентована технология на оптичния път, силно подобряваща разделителната способност на теста. Патентована техника на преобразуване на Фурие на конвергираща светлина освобождава разсеяната светлина при големи ъгли на разсейване от ограничението на апертурата на лещата на Фурие. Фокусното разстояние е намалено, за да се повиши разделителната способност на инструмента, а пръстеновидната форма на многоелементния силициев фотодиод гарантира събирането на всички светлинни сигнали на частиците, което силно подобрява разделителната способност. 2, Вградени дисперсионни устройства: Внимателно подредихме разбъркващата уредба, ултразвуковото диспергиращо устройство и тръбите за циркулация на пробата и ги фиксирахме вътре в инструмента. Такъв вграден дизайн ефективно предотвратява нехомогенното разпръскване и утаяването на големи частици, което може да се наблюдава при проектите, при които тези диспергиращи единици са отделени от инструментите, където тръбите за циркулация на пробата следователно са твърде дълги, Пробата ще бъде достатъчно диспергирана. 3, Техника за анализ с неограничено свободно напасване: Софтуерът за анализ на частици използва уникална техника за напасване на данни без ограничение, която разработихме, за да получим данни за реалното разпределение на размера на частиците, това е особено важно за изследователите. 4, Микрокамера за проби (по избор): Капацитетът на камерата за проби е малък, само 10 ml. Това помага при измерването на скъпи/ценни проби или проби, които трудно се разпръскват в средата. 5, Модерно управление на измерването: (интелигентна операция SOP) Потребителите могат да извършват всички процедури по измерване, като просто работят на компютъра и имат идеални резултати за много кратко време. 6, Удобна за потребителя операция: ръчен режим и автоматичен режим, свободно избирайте, за да измервате според характеристиките на пробата. При някои условия (например пробата е с неизвестни характеристики или има специални изисквания за измерванията) потребителите могат първо да направят тестово измерване в ръчен режим и след като придобият представа за характеристиките на пробата и условията на измерване, да измерят пробите в автоматичен режим.

Област на приложение на лазерния анализатор на размера на частиците


Winner2018 се използва широко в металургията (метални оксиди: алуминиев оксид, алуминиев хидроксид, цинков оксид, железен оксид, манганов оксид, оловен оксид и т.н.), нерудни изкопаеми (калциев карбонат, талк, каолин, диатомит, графитен прах, слюда на прах, нефелинов прах, пирофилит и др.), химическа промишленост (пигмент: алуминиево-сребърна паста, пълнител, багрило, боя, смола, пластмасов прах, синтетичен каучук, светлочувствителен материал, тонер, въглерод, мастило, експлозив, молекулярно сито, мастило, електронен материал , забавители на горенето, флуоресцентни прахове, пенообразуватели, силициев диоксид, микросилициев диоксид, производство на хартия: калциев карбонат, каолин и др.), пестициди (агенти за покриване на семена, прахове, суспендиращи агенти, пестициди, хербициди и т.н.), абразиви ( Изпитване и проверка на прахообразни материали в промишлеността като силициев карбид, силициев нитрид, шмиргел, бял корунд, кафяв корунд, микропрах и т.н.), енергетика (водна каша от въглища, десулфуризация на електроцентрали), околна среда (качество на водата, прах) и други отрасли.

Следпродажбено обслужване

1. Ще изпратим наш техник да инсталира лазерния анализатор на размера на частиците, ако клиентът има нужда (ще бъде предложен и демонстрационен видео диск). 2. предлагаме безплатна услуга за обучение.
3. Датата за осигуряване на качеството е 1 година след приключване на плащането, технологична поддръжка през целия живот. И след това ние ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4. Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).
5. Ние предлагаме компонентите с благоприятна цена и продължителна поддръжка.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Закупуването на лазерен анализатор на размера на частиците се нуждае от точки:

(1) Какви материали трябва да се тестват?
Ако суспензия/емулсия, трябва да се избере течен дисперсионен анализатор на размера на частиците, а някои материали също реагират с вода, така че се нуждаят от течен дисперсионен анализатор на размера на частиците също. Обикновено циментът, металните прахове и материалите за фарами се нуждаят от сух дисперсионен модел на анализатор на размера на частиците.

(2) Какъв диапазон на размера трябва да се тества?
Към момента, въз основа на MIE разсейване, лазерният анализатор на размера на частиците може да тества диапазона на частиците е 0,01um-2000um.
Ако диапазонът на материалите не е толкова широк, например 10um-20um, по-малкият диапазон на разпределение на размера на частиците избира по-близък модел, ще бъде по-прецизен, не е необходимо да се купува модел с голям диапазон.


(3) Какво е дисперсна среда?
За течен модел, за да може пробата да се разпръсне добре и да се свърже в лазерния анализатор на размера на частиците, обикновено трябва да използваме вода, алохол или органичен разтворител като дисперсна среда. за сух дисперсен модел просто използвайте сгъстен въздух като дисперсна среда. на сегашния пазар цената на сухия лазерен анализатор на размера на частиците е по-висока от тази на течните дисперсни модели, така че ако може да се тества добре, течният модел е по-добър.


Повече въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим най-подходящия лазерен анализатор на размера на частиците за вас!


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация