Каталог
Каталог

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Мокър високоефективен лазерен анализатор на частици с голям обхват

Отговор на обявата

Мокър високоефективен лазерен анализатор за големи размери на частици с ъгъл на откриване 0,0155-141 градуса

Описание на продукта

Победител 2009


Winner2009A/Winner2009B напълно автоматичен мокър лазерен анализатор на размера на частиците приема принципа на разсейване на MIE, измерва размера от 0,01μm до 2000μm, който предлага надежден и повторяем анализ на размера на частиците за разнообразни приложения.Той използва двойни лъчи и множество системи за спектрално откриване и технология за изпитване на странично разсейване на светлината, за да подобри значително точността и ефективността на теста, от името на националното напреднало ниво в областта.

Основни характеристики

(1) Победител в патент -Оптичен дизайн на пътя
Конвергираща светлина Фурие трансформация на светлината патентована технология, прави разсейването на светлината да не бъде ограничено до апертурата на обектива. Дизайнът с двоен спектър прави така, че прецизността му да достига от 0,01 μm до 2000 μm/1200 μm, а двойната лазерна ортогонална светлина използва полупроводниковия спомагателен лазер, който разширява ъгъла на изпитване от 45 градуса до 135 градуса, като гарантира получаването на всички ъгли на сигналите.

(2) Разширяване на обхвата на измерване
Winner2008A/B обхватът на измерване е значително разширен до 0.01μm, особено подходящ за малки проби на потребителя, резултатите от изпитването на субмикронни частици достигнаха международното ниво

(3) Напълно автоматична вградена система за мокра дисперсия
Ултразвуковата дисперсия, механичното разбъркване и циркулационният канал са разумно интегрирани във вътрешността на инструментите, осигуряват равномерна дисперсия и разпределение на частиците в процеса на изпитване, ефективно избягват неравномерното разпределение, явлението отлагане на големи частици, причинено от дългата тръбна линия на външната дисперсна система , за да се гарантира точността на резултатите от изпитването.

(4) Интелигентен режим на работа
С интелигентен автоматичен режим на работа, за да се постигне ключов тест, стига според незабавното добавяне на пробата да се щракне върху "тест", всички процеси, включително подаване на вода, дисперсия, циркулация, изпитване, почистване, запис на данни, анализ на данни, запазване и отпечатване, се изпълняват автоматично, не само се намалява работното натоварване при изпитване, но и се елиминира намесата на човешкия фактор, за да се подобри допълнително точността и автентичността на резултатите от изпитването.

(5) Автоматична система за подравняване на оптичния път

Прецизността на четирите хибридни стъпкови двигателя в автоматичната система на оптичните компоненти, микропрецизност от 0,01 μm, инструментът на светлинния път винаги е в най-добрия случай, за да се елиминират ръчно на светлинния път и проблемите и трудностите, но и да се повиши точността и стабилността на резултатите от изпитването.

(6) Авторитетен метод за калибриране
В целия диапазон на изпитване, използвайки националните стандартни материали за калибриране, само една година калибриране, след като инструментът може. Методът на калибриране е прост и бърз.

(7) Патентна техника на неограничено свободно монтиране

Winner original unconstrained free fitting patent technology, particle size analysis is not affected by any functional constraints, truely refelect particle size distribution.

Приложение


Анализаторът на размера на частиците се използва широко за цимент, керамика, медицина, допинг, багрила, подложки, химически продукти, катализатор, бразил, прах, добавки, пестициди, експлозиви, графит, фоточувствителни материали, гориво, метален и неметален прах, калциев карбонат, каолин и други прахообразни материали.

Нашият екип

Нашата цел е да осигурим супер качество и конкурентна цена на лазерен анализатор на размера на частиците за клиенти от цял свят!
Ние създадохме повече от 10 първи технологии за анализ на размера на частиците в Китай!


осигуряване на качеството

1. Стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000.2 Стриктен контрол от закупуването на материали, проверка на процеса до крайния тест за разпределение на размера на частиците.3 Отдел за контрол на качеството за изпълнение на разпоредбите за контрол на качеството.
4.Само квалифицирани компоненти ще бъдат сглобени и общият лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде проверен напълно преди продажбата.
5.Лазерният анализатор на размера на частиците ще бъде обработен, за да се предотврати - тест за разклащане преди доставката.

Следпродажбено обслужване

1.Ще бъде предложено демонстрационно видео CD с операцията. 2. предлагаме услуга за безплатно обучение.
3. Датата за гарантиране на качеството е 1 година след приключване на плащането, технологичната поддръжка ще бъде осигурена за цял живот. И след това ние ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4. Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).
5. Предлагаме компонентите с благоприятна цена и продължителна поддръжка.

Често задавани въпроси

Закупуването на лазерен анализатор на размера на частиците трябва да се знае:

(1) Какви материали трябва да се тестват?
Ако суспензия/емулсия, трябва да се избере течен дисперсионен анализатор на размера на частиците, а някои материали реагират и с вода, така че се нуждаят и от течен дисперсионен анализатор на размера на частиците. Обикновено циментът, металните прахове и материалите за фарами се нуждаят от сух дисперсионен модел на анализатор на размера на частиците.

(2) Какъв диапазон на размера трябва да се тества?
Към момента, въз основа на MIE разсейване, лазерният анализатор на размера на частиците може да тества диапазона на частиците е 0,01um-2000um.
Ако диапазонът на материалите не е толкова широк, например 10um-20um, по-малкият диапазон на разпределение на размера на частиците избира по-близък модел, ще бъде по-прецизен, не е необходимо да се купува модел с голям диапазон.


(3) Какво е дисперсна среда?
За течен модел, за да може пробата да се разпръсне добре и да се свърже в лазерния анализатор на размера на частиците, обикновено трябва да използваме вода, алохол или органичен разтворител като дисперсна среда. за сух дисперсен модел просто използвайте сгъстен въздух като дисперсна среда. на сегашния пазар цената на сухия лазерен анализатор на размера на частиците е по-висока от тази на течните дисперсни модели, така че ако може да се тества добре, течният модел е по-добър.


Повече въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим най-подходящия лазерен анализатор на размера на частиците за вас!


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация